Cancan

Răzvan Simion are doi copii din mariajul cu Diana. Cât de mari au crescut Ianca și Tudor

Publicat: 06 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Răzvan Simion are doi copii din mariajul cu Diana. Cât de mari au crescut Ianca și Tudor
Răzvan Simion are doi copii foarte frumoși, Ianca și Tudor Simion

Din căsnicia anterioară, Răzvan Simion are doi copii. Fiica sa, Ianca Simion, este o tânără foarte frumoasă. În prezent, aceasta trăiește o poveste de dragoste alături de iubitul său, Marco. Tânărul i-a cunoscut deja familia, băiatul fiind prezent într-o poză postată de către Răzvan Simion pe Instagram. Iar fiul prezentatorului, Tudor, a împlinit recent 13 ani. Cu ocazia zilei de naștere, tatăl sau i-a făcut o urare în direct dar și un cadou special.

Daliana Răducan are o relație foarte frumoasă cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion. După divorț, Diana, fosta soție a lui Răzvan, și-a refăcut viața alături de Radu Biță, un afacerist din Timișoara. Cu toate acestea, ea și matinalul păstrează o relație decentă de dragul copiilor. La ultima aniversare a lui Tudor Simion a participat și Daliana alături de Răzvan. Invitațiile au fost făcute de către Diana, iar sărbătoritul a primit cadou o motocicletă din partea „unchiului” său, Dani Oțil, în colaborare cu tatăl său.

Răzvan Simion are doi copii superbi

Deși este celebru, Răzvan Simion își ține copiii departe de lumina reflectoarelor. Anul acesta, fiica lui Răzvan Simion a împlinit vârsta de 16 ani. Ianca Simion și-a luat tatăl prin suprindere când s-a vopsit blondă și și-a făcut un tatuaj pe unul dintre brațe. După aceea, a postat o poză pe rețelele sociale. În prezent, Ianca Simion formează un cuplu frumos cu un tânăr pe nume Marco. Cei doi nu se ascund și-și fac declarații de dragoste pe Instagram. Adolescentul este pasionat de motorsport, ca drept dovadă pozele de pe Instagram în care apare îmbrăcat în costume speciale. Fiica matinalului, care moștenește multe dintre trăsăturile părinților săi, s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

În ceea ce-l privește pe Tudor Simion, fiul prezentatorului a împlinit de curând 13 ani. Cu ocazia aceste zile speciale, tatăl său i-a făcut o urare chiar în direct. În altă ordine de idei, Răzvan Simion își dorește copii și cu actuala iubită. Într-un interviu televizat, acesta a vorbit despre acest subiect.

„Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a spus Răzvan Simion.

Cum se înțeleg copiii matinalului cu actuala sa iubită

Daliana Răducan are o relație foarte bună cu copii lui Răzvan Simion. Ea și Ianca ies împreună foarte des și fac poze împreună. Despre relația cu copiii iubitului său, Daliana susține că este mai mult decăt o simplă prietenie. Mai mult decât atât, cei trei au trecut foarte repede peste emoțiile de la început. Într-un interviu, iubita lui Răzvan Simion a declarat că își dorește un copil cu îndrăgitul prezentator. La început, Răzvan Simion a ținut secretă relația cu Daliana.

Deși Ianca și Tudor Simion au rămas în grija mamei, tatăl lor îi vizitează foarte des. Ca drept dovadă că Daliana Răduncanu are o relație foarte bună cu cei doi copii, aceasta a fost prezentă la aniversarea lui Tudor. Totodată, Răzvan Simion a postat pe Instagram poze în care apare alături de iubita sa și cei doi copii. Cei patru se aflau într-un restaurant. Alături de ei era și iubitul Iancăi, pe nume Marco. În altă ordine de idei, Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion, are o relație foarte bună cu cei doi copii ai matinalului.

Adauga un comentariu