Local

Răzvan Timofciuc s-a făcut de râs în Consiliul Local! Ce să spun acum? Că aţi copiat?

Publicat: 21 feb. 2020

Consilierul Răzvan Timofciuc vrea să îşi facă o campanie electorală în cel mai grobian mod. Acesta a avut un comentariu la decizia suplimentarii burselor copiilor cu note mare. Este penibil cum un pseudo-polician alege să îşi facă reclamă. Bursele elevilor nu ar trebui să fie niciodată subiect de campanie. Răzvan Timofciuc a fost sancţionat de preşedintele de şedinţă a Consiliului Local Iaşi. Cel din urmă a explicat faptul că nu există sesiune de interpelări.

În altă ordine de idei, Răzvan Timofciuc nu a încetat să devină din ce în ce mai penibil. La votarea unui proiect privind reparaţiile capitale ale pasajului din cartierul Frumoasa, acesta a ridicat mâna, dorind să se mai laude un pic.

”Astept mulţumiri şi pentru acest proiect (…) Vă mulţumesc stimatic colegi (…). Încercarea penibilă de a continua cu laudele.”

Replica a venit de la un consilier local.

”În sfârşit, trebuie să recunoaşteţi că domnul primar Mihai Chirica ţine cont de proiectele dumneavoastră. Totuşi, trebuie să vă aduc la cunoştinţă faptul că, în perioada anterioară când am fost consilier local  în perioada 2008-2012, şi eu am venit cu această propunere, exact ce aţi propus dumneavoastră. Eu ce pot spune acum? Că aţi compiat iniţiativa pe care am avut-o acum 8 ani?” a declarat un consilier local.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu