Local

Reacția deputatului Vasile Citea după acuzațiile senatorului Maricel Popa. „Are în ultima perioadă conflicte interioare”

Publicat: 25 oct. 2021
Vasile Cîtea, deputat ieșean
Vasile Cîtea, deputat ieșean

Deputatul Vasile Citea a avut o reacție ca urmare a acuzațiilor aduse la adresa sa de către Maricel Popa. În urma unei întâlniri ce a avut loc astăzi, 22 octombrie 2021, la Târgu Frumos, Comitetul Executiv Judeţean a PSD Iaşi, a decis înlocuirea din funcţia de secretar general al filialei a deputatuluI Vasile Citea. În locul acestuia a ajuns fostul deputat Bogdan Cojocaru, unul din aghiotanţii senatorului Maricel Popa, acualul preşedinte al organizaţiei.

Maricel Popa a convocat ședința pentru a-l mătrăși pe Vasile Cîtea, după ce l-a acuza pe acesta că l-ar fi bătut zilele trecute. Deputatul Vasile Citea a punctat câteva idei esențiale în acest conflict. Acesta a adus în atenție câteva scandaluri care l-au avut ca protagonist pe Maricel Popa.

„Am aflat prima oara din presă că dl Maricel Popa mă acuză că l-aș fi agresat. Am crezut că e o glumă. Am doar trei observații în legătură cu acest subiect:

1. Dacă l-aș fi lovit, cum susține, probabil că, la ora aceasta, ar fi fost în spital.

2. Nivelul de performanță la care am boxat m-a învățat, printre altele, lecțiile controlului și ale autocontrolului. Nu aș lovi niciodată pe nimeni, nu îmi pierd în nicio situație controlul.

3. Dl Popa, am observat, are în ultima perioadă majore conflicte interioare și tot mai ciudate forme de dedublare. Ori a început să își facă singur rău fizic, ori are halucinații. Prefer să cred asta decât să știu că minte premeditat pentru a arunca noroi în oamenii asupra căruia nu poate avea control.

O scurta aducere aminte , Conflictul cu Mihaela Ivancia ,președintele organizației de femei, Catalin Bulgariu , director aeroport sau scandalul de la Tiganasi cu fostul dep. Petrica Movilă și multimea de țipete si urlete din CJ Iasi, ale cui sunt? Eu nu m-am certat cu nimeni din organizatia Iasi , din 1996 pana acum,dacă e cineva pe care am supărat sa spună aici ! Oamenii trebuie sa rămână oameni ! Restul sunt erori ale naturii!!!”, a scris Vasile Cîtea.

Comentarii
 • Vasile Citea are un caracter vertical.
  E genul de politician care a ramas OM inainte de toate. Pe dnul Popa nu il cunosc si nici situatia prezentata mai sus. Imaginea dnlui(Popa) ar putea fi profilata cu cea a unui caracter duplicitar.

 • Cățea ce nemernic ești rusine oare noi care am participat la fata lacului când l-ai bătut pe popa eram chiori să-ți fie Rușine ești un porc

 • Nenea boxer papa de prea mult timp banii populimii in parlament,acum nici cu aragazel nu mi e rusine,doua epave politice,care fac circ pe spinarea iesenilor

 • Vad ca tot povestesti ca ai fost mare si tare la Box!
  Ce ai facut pentru BOX in Iasi??? Cate fonduri si cate sponsorizari ai facut pentru Iasi???
  Tu nu vezi ca toti trag pentru orasul lor, TU mare Boxer, cu functii, Presedinte ce esti AJUTA SPORTIVII Ieseni!,!
  Vei disparea din politica si te vei putea mandri cu ce ai putut face pentru sportul Iesean si nu numai!!!
  Burse, sali de sport in zona rurala, echipamente, dotari!!!
  Daca nici tu nu faci, altii crezi ca fac?..
  UNDE VEI LUA TOTI BANII???

 • Curvele astea care postează împotriva marelui campion Vasile Câtea sunt balaniști, cojocari și crușeni care sunt legați ombilical de popa . Bă pramatiilor,aveți voi performanțele lui Vasile? Eu in locul tă Vasile i-as înghesui oleacă pe prostovanii ăștia si le-aș căra vreo doi ghiduși după ceafă până se satură de pupat pe popa-n cur. Fii tare Vasile că popa nu rezista mult,cu toate combinațiile făcute omul e varza.E susținut de unele județe din Moldova pentru ca știu ca nu are trecere la București si decât sa vină unul puternic la Iasi care sa le ia banii si proiectele mai bine un prostalau ca popa care se mulțumește cu afaceri personale,câte o funcție pentru camarila de yesmăni si câte un proiectel firav către primari. Celor de la București le convine un prostan de talia lui popas la iasi, e prostul perfect pe care se pișă toți șefii din capitală.Așa a ajuns PSD Iasi,o cârpă de sters pe jos.

Adauga un comentariu