Local

Reacția directorului Citadin SA după producerea accidentului rutier mortal din Păcurari: „Zona era semnalată, suficient luminată”

Publicat: 17 iun. 2022
_____ Vizualizări 9 Comentarii
Reacția directorului Citadin SA după producerea accidentului rutier mortal din Păcurari Zona era semnalată suficient luminată
Patru persoane au decedat în urma unui accident rutier teribil

În urma tragicului accident produs noaptea trecută, 17 iunie 2022, directorul companiei municipale Citadin SA, Marius Ionescu, a declarat că lucrarea de reparație la un grătar de scurgere era bine semnalizată.

„Am aflat cu mâhnire că în cursul nopții a avut loc un accident rutier care a afectat o echipă de muncitori din cadrul societății noastre, 7 dintre colegii noștri efectuau lucrări de reparație la un grătar de scurgere, în partea carosabilă. În urma impactului, 4 dintre ei au decedat, ceilalți 3 au fost transportați în stare gravă la spital. Bineînțeles, ne interesăm în permanență de starea și evoluția sănătății colegilor noștri. Unul dintre ei chiar este în stare destul e gravă. Ne rugăm că starea lui de sănătate să aibă o evoluție bună.

Suntem alături de familiile colegilor noștri și-i sprijinim și consider că instituțiile statului trebuie să ancheteze și să rezolve cu celeritate această situație. Vom sprijini familiile lucrătorilor, cu siguranță. Voi convoca ședința Consiliului de Administrație și vom stabili. Din cunoștințele mele zona era semnalizată, suficient de luminată. Mi se pare că altele au fost cauzele producerii accidentului, excesul de viteză, din informațiile pe care le dețin la acest moment, dar vom afla mai multe detalii ulterior, în urma anchetei. Nu mai am cuvinte”, a declarat Marian Ionescu.

Accident rutier mortal în Păcurari

Vă aducem aminte că azi noapte s-a produs un adevărat carnagiu pe străzile din Iași. Patru muncitori care executau lucrări în Păcurari au fost uciși de o șoferiță care era băută.

„În noaptea de 16 spre 17 iunie a.c., am fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe raza municipiului Iași.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un grup de lucrători care ar fi efectuat lucrări la partea carosabilă și două vehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie de 39 de ani și o autoutilitară oprită pe partea carosabilă.

În urma impactului, 4 persoane au decedat, iar alte 4 au fost rănite.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cercetările sunt continuate”, potrivit IPJ Iași.

Comentarii
  • Dacă zona era semnalizată înseamnă că vom mai avea astfel de accidente.
    Șoferița era pulbere și pierduse controlul mașinii, zona trebuia asigurată pentru protecția muncitorilor.
    În special în România zonă în lucru înseamnă depășiri mai ușoare.

  • Cu ce era semnalizată “ Dom’ Director”??? Cu bare de streaptease din Italia ?!!!ca astea sunt singurele angajări cu rezultate care le faceți la CITADIN?!!!!

  • „Un accident”… „a afectat ..” …comunicat dat ca sa fie dat … BAI IDIOTULE , au murit 4 (PATRU) oameni , 4 familii distruse …limbaj de lemn , da-ti demisia ! O duba pe avarie si niste becuri led chioare , asta e semnalizare ? nu ar fi avut alta soarta , dar voi ati pun semne de alea care te orbesc si clipesc de le ia drq intermitent , macar la vreo 100 m inainte ? Luate-ar boala de idiot numit politic.

  • Ultimile angajări la Citadin: prostituata și danasatoare la Lap Dance in Italia! Isabela Danalache!!!! Semnalizare la perimetru ?!!! Poate cu bikini și sutiene roșii eventual o bată de streaptease pe trotuar!!!! ===== ce vedem ?! O Catastrofa din cauza incompetentei CITADIN!!! Angajări pe pile și nepotisme !!!

  • Acum chiar mancati cacat. 4 oameni au murit si voi tot la altceva va ganditi. Nunai niste oameni fara minte pot vorbi de alte chestii in momentul cand patru familii sufera. Ce treaba au ei cu acea persoana???

  • Habar n-aveti ce vorbiti. Muncitorii erau pe celalat sens Cretina aia betiva a intrat in cladire si pe urma a ricosat pe celalat sens.

  • @@@@@@cu picamariu la 1 noaptea sparg asfaltul , fac lucrari si incalca legea 61/91 perturbarea linistii locatarilor. si-au meritat soarta
    cititi legea 61/91 perturbarea linistii locatarilor.
    foloseau picamar

  • Doamne câtă nesimțire…. Asta minte de îngheață apele….pe filmarea de la locul accidentului nu era nici măcar un jalon pus și el spune că zona era bine semnalizata…mai mincinosule lucrarea nu a fost semnalizata cu apsolut nimic că am fost la acolo după câteva minute de la accident. Incredibil cum poți să minți cu atâta nesimțire nu stiu…numai pt minciuna asta nesimțită ar trebui sa fii demis din functie

Adauga un comentariu