Sport

Reacția lui Ciprian Tătărușanu, după ce a fost declarat eroul lui Olympique Lyon

Publicat: 23 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reacția lui Ciprian Tătărușanu după ce a fost declarat eroul lui Olympique Lyon

Ciprian Tătărușanu (33 de ani) este omul zilei la Lyon! Goalkeeper-ul celor de la Olympique a contribuit decisiv la calificarea echipei sale în finala Cupei Ligii Franței, după victoria cu Lille, scor 4-3, obținută după loviturile de departajare. La finalul celor 90 de minute, scorul a fost egal 2-2. Fanii lui OL au fost foarte încântați de prestația lui Tătărușanu, astfel că, după aceea, l-au votat omul-meciului. La rându-i, „Super-Tătă” nu s-a entuziasmat și le-a transmis suporterilor că cel mai important este trofeul în acest moment.

Mesajul lui Ciprian Tătărușanu pentru fanii lui Lyon

Tătărușanu a apărat chiar primul penalty, din seria loviturilor de departajare, executat de Bamba, astfel că lyonezii s-au impus cu 4-3, după ce Sanches a ratat și el ținta.

„Am ales partea dreaptă la primul penalty. Sunt foarte fericit. Este important că jucăm o finală, dar acum trebuie să fim concentrați și să facem un meci mare și în ultimul act. Important este că avem un început de an bun”, a spus Tătărușanu, după meci la flash-interviuri.

Portarul naționalei României, despre care Mirel Rădoi a spus că nu va lipsi de la barajul pentru Euro 2020, fiind o piesă importantă în angrenajul tricolorilor, a fost ales omul meciului de către fanii grupării franceze. De departe, „Super-Tătă” și-a atras 48,5% dintre sufragii, fiind urmat de Houssem Aouar, cu 36 % și mai apoi, la ceva distanță de Moussa Dembele, cu 13,6%.

Meci cu PSG?

În ultimul act, Lyon are șanse mari să lupte pentru trofeu cu PSG. Campioana are meci în cealaltă semifinală cu Reims, programată diseară, de la ora 22:00. În altă ordine de idei, Tătărușanu a spus deunăzi că nu se gândește la o plecare în pofida faptului că joacă foarte puțin la Lyon.

„Antrenorul decide cine joacă titular. Eu mă antrenez în fiecare zi pentru a-l convinge că merit mai mult. Sunt un jucător mai experimentat, știu ce am de făcut. Nu intenționez să plec, perioada de mercato din iarnă e cam scurtă”, a explicat portarul, cu câteva zile în urmă.

„Cel mai greu pentru mine este să stau tot timpul pe banca de rezerve. Mă doare spatele din ce în ce mai tare din cauza asta”, a mărturisit Ciprian Tătărușanu

Adauga un comentariu