Sport

Reacția lui Ianis Hagi, după primul gol pentru Rangers: „Ce seară!”

Publicat: 07 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reacția lui Ianis Hagi după primul gol pentru Rangers Ce seară

Ianis Hagi nici n-a ajuns bine la Glasgow, că a și devenit idol pentru fanii lui Rangers. Internaționalul român a marcat la primul său meci pe Ibrox și a adus victoria echipei sale. Hagi junior a ținut să le mulțumească fanilor.

„Ce seară! O zi foarte specială pentru mine. La mulți ani, tată! Am făcut un efort mare astăzi și am arătat spirit de echipă. Sunt foarte fericit după primul meu gol, dar cel mai important este că am obținut cele trei puncte. Vă mulțumesc pentru sprijin, să continuăm tot așa”, a scris Ianis Hagi pe contul său de Facebook.

Ianis Hagi i-a dedicat golul lui Gică Hagi

Ianis Hagi a marcat chiar de ziua tatălui său și a ținut să-i dedice acestuia reușita.

„La mulți ani, tată”, a strigat Ianis Hagi către camerele tv, după reușită.

Ianis Hagi a devenit deja idol pentru cei de la Glasgow Rangers. Aflat la primul meci ca titular pentru noua sa echipă, fiul lui Gică Hagi a marcat golul de 2-1 pentru echipa lui Steven Gerrard în partida de pe teren propriu cu Hibernian.
Golul a venit după ce Ianis s-a demarcat la o degajare a celor de la Hibs și a profitat de ieșirea eronată la ofsaid a apărătorilor adverși. Ianis Hagi a prins un voleu la colțul lung și a marcat pentru 2-1.

S-a transferat la Rangers de la Genk

Ianis Hagi a ajuns de la Viitorul la Genk în iulie 2019, pentru 4 milioane de euro. În această iarnă, mijlocașul a fost împrumutat la Rangers până la finalul sezonului.
21 de ani are Ianis Hagi.

6 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com.

Adauga un comentariu