Sport

Reacția lui Ionuț Negoiță după ce a cedat pachetul majoritar de acțiuni de la FC Dinamo

Publicat: 13 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reacția lui Ionuț Negoiță după ce a cedat pachetul majoritar de acțiuni de la FC Dinamo
Ionuț Negoiță a cedat pachetul majoritar de la FC Dinamo

Dinamo de astăzi are un nou acționar majoritar. Ionuț Negoiță a cedat pachetul majoritar companiei Benel International SA reprezentată de Pablo Cortacero. Acesta a afirmat că se simte ușurat și că este conștient de faptul că echipa are foarte mulți dușmani.

“E o uşurare. A ţine un club de fotbal nu e o treabă uşoară. A ţine un club ca Dinamo… părerea mea e că e cel mai greu din România, că are foarte mulţi duşmani. A fost o provocare, am făcut cu sufletul ce am putut eu pentru Dinamo. Că n-am reuşit foarte multe la nivel de performanţă… asta este. Sper acum ca cine vine să investească în performanţă.

Rămân fără discuţie suporter la lui Dinamo. Ajut cu ce pot, dar să mai investesc în fotbal, exclus. Notoritate aveam mai puţină, dar mai calitativă înainte. Nu sunt neapărat adeptul cantităţii. A fost o experienţă, mi-am dat seama că nu sunt din lumea asta. Îi las pe alţii care se potrivesc mai bine. Mi-aş dori din tot sufletul ca Dinamo să facă performanţa pe care eu mi-am dorit-o şi n-am putut să o realizez. Mi s-au părut oameni serioşi. Acum, ştiţi cum e. Cred că au bani. Vedem cât sunt dispuşi să investească”, a afirmat Ionuţ Negoiţă.

Echipa FC Dinamo a anunțat că are un nou acționar majoritar.

“Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo Bucureşti intră sub patronajul unei societăţi internaţionale”, se arată pe contul de Facebook al FC Dinamo.

Pablo Cortacero, reprezentantul companiei Benel International SA, a oferit o primă declarație.

„Sunt bucuros să anunţ, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacţie cu reprezentanţii clubului Dinamo. Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reuşit în ultimii ani. Merită o echipă pentru performanţă şi sper să reuşim promovăm Dinamo Bucureşti în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc şi în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamovişti vom reuşi să fim cei mai buni!”, a declarat Pablo Cortacero.

Dinamo tremură pentru rămânerea în Liga I!

Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a vorbit despre situația clubului Dinamo, afectat serios de COVID-19:

„Dinamo nu poate fi programată, clubul face obiectul unei anchete epidemiologice. Vom avea o întâlnire cu reprezentații tuturor televiziunilor, iar pe 30 vom avea o Adunare Generală, unde vom discuta toate variantele și vom lua deciziile pentru perioada următoare. La acest moment analizăm, nu cred că pierderea meciurilor la masa verde ar fi o variantă oportună. O decizie va fi luată în cadrul Adunării Generale.

Există posibilitatea ca Dinamo să joace meciurile rămase cu juniorii, dar cred că din perspectivă sportivă ar fi o nedreptate. Am avut o discuție cu domnul Bălănescu, dar nu mi-a vorbit despre o cerere de întreruperea a play-out-ului. Vedem cum evoluează situația la celelalte echipe, mai sunt de testat Iași, Sepsi și Viitorul. Restul echipelor din play-out sunt cu rezultate negative”, a spus Justin Ștefan.

Adauga un comentariu