Prima pagină » National » Reacția lui Klaus Iohannis după ce premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat
Reacția lui Klaus Iohannis după ce premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat

Reacția lui Klaus Iohannis după ce premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat

15 mai 2024, 17:01, 4 ,
BZI.ro, în National

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj după ce premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat după o ședință de Guvern.

„Şocat să aflu de faptul că Prim-ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împuşcat. Îi doresc însănătoşire completă şi rapidă”, a scris preşedintele Iohannis pe platforma X.

”Condamn cu fermitate astfel de acte extremiste, care ameninţă valorile noastre europene fundamentale”, mai spune preşedintele în mesaj.

Premierul slovac Robert Fico a fost rănit într-un atac armat, în urma unei şedinţe de Guvern, miercuri, potrivit agenţiei TASR, relatează Reuters.

Marcel Ciolacu, mesaj după ce premierul Slovaciei a fost împuşcat

Premierul Marcel Ciolacu s-a declarat „profund șocat”, după ce prim-ministrul Slovaciei,Robert Fico, a fost împușcat în timpul unui eveniment public.

„Profund șocat de veștile venite din Slovacia. Transmit gândurile mele cele mai sincere premierului slovac Robert Fico”, a scris pe platforma X Marcel Ciolacu.

Acesta susține că astfel de acte extreme „nu au nicio justificare” și că autorii trebuie trași la răspundere.Premierul slovac Robert Fico a fi fost împușcat
Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat miercuri în timpul unui eveniment public. Acesta a fost rănit și a fost transportat la spital.

Potrivit primelor informații, patru focuri de armă au fost trase și cel puțin un glonț l-a lovit pe premier în abdomen, potrivit Sky News. Robert Fico făcea o baie de mulțime la finalul unei ședințe de guvern.

Victima, despre care unele informații spun că este în stare gravă, a fost evacuată din piață cu mașina echipei sale de securitate și apoi a fost transportată la spital cu un elicopter.

Un bărbat a fost arestat și a fost urcat într-o mașină a Poliției.

Parlamentul Slovaciei se întrunește în regim de urgență pentru a analiza situația.

Președinta Slovaciei, Zuzana Caputova, s-a declarat „șocată” de incident, a condamnat atacul „brutal” și i-a urat însănătoșire rapidă lui Fico.

Incidentul a avut loc la Handlova, o localitate situată la aproximativ 150 de kilometri nord-est de capitala Bratislava.

Comentarii
  • Bravoo‼️Bravoo‼️Bravoo‼️
    Asteptam si la noi barbati adevarati cu cohones sa salveze Romania
    Pana cand atatia copii chinuiti fara viitor datorita politicienilor (milionari) de la Bucuresti.
    Toti politicienii de la Bucureșteni executati in cap. Toti!l‼️

  • Premierul slovac Robert Fico era anti-vaccinist si pro-rus, asa ca shobolanii paduchiosi spurcati s-au razbunat.

    Tradatorii Criminali Jefuitori din Romanica nu pot pati asa ceva pentru ca sunt niste
    LEPRE CRIMINALE VANDUTE satanistilor.

    Shobolanii paduchiosi nu l-ar putea asasina pe Criminalul Retardat ZoiAnus pentru ca mai criminal, mai tradator si mai jefuitor ca el nu exista nicaieri in lume.

    Nici pe fiul de securit, shobolanul paduchios Ciolacu, nu l-ar asasina nici Deracu’ pentru ca mai sclav ca aceasta NAPARCA semianalfabeta, copie a Veoricai Tampitzica, nu se mai gaseste pe planeta, si este si paduchios spurcat de-al lor.

    Se zvoneste ca Shobolanul paduchios Ciolacu s-a dus in secret la mormantul lui Stefan cel Mare, si teatral, cu o lumanare in mana, a intrebat: Maria Ta, ce sa fac sa ma ierte moldovenii
    pentru ca i-am jignit ?
    De sub lespedea grea s-a auzit vocea domnitorului: Liceul !

    Premierul slovac merita plans dar nu si Slovacia politica, care s-a dovedit o adunatura de satanisti spurcati ca si Romania politica.

  • Urmatorull trebuie sa fie io-anus,apoi colacul de wc ,maciuca ,jidanul simonis . Gata ,nu mai rezistam ,gata nu mai rezistam. La actiune romani , organizarea,punct ochit ,punct lovit! Sa – i ucidem ! La actiune romani!

  • Recunosc ca nu am citit decat titlul pentru ca nu ma interesa erectia CRIMINALULUI ZoiANUS, si am crezut ca premierul slovac a si murit.

    Ma bucur ca nu a fost ucis.

    Cineva mai sus face legatura cu declansarea primului razboi mondial, primul razboi programat din cele trei razboaie mondiale puse la cale de satanistii sionisti teroristi din SUA inainte de 1871.

    Dar la Sarayevo a fost cu totul altceva, si sarbii nu sunt bolshevici ca slovacii.
    Acolo a fost un atentat bine pus la punct de sionisti.
    Acum sionistii nu mai pot prosti omenirea cu aceeasi inscenare, asa ca le-a dat cu virgula.

    Sunt terminati !!!

    Nu vor scapa nici pe alta planeta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *