National

Reacţia lui Marcel Ciolacu la numirea lui Nicușor Dan drept candidatul PNL

Publicat: 28 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reacţia lui Marcel Ciolacu la numirea lui Nicușor Dan drept candidatul PNL

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD a avut o reacţie de ultima oră la numirea lui Nicușor Dan drept candidat din partea PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei. Acesta susţine că cei din PNL au abandonat lupta, din moment ce au ales să susţină un candidat din afara partidului. Ciolacu pune accent pe faptul că Gabriela Firea l-a mai bătut în 2016 pe Nicușor Dan şi ca în 2020, povestea va avea acelaşi deznodământ.

”PNL a început cu un abandon campania electorală! Chiar acolo unde se băteau cu pumnii în piept că e miza cea mai importantă pentru ei: în București! După ce au măsurat în sondaje tot felul de candidați de la fostul premier, miniștri, europarlamentari și tot ce au mai găsit prin ogradă, au ajuns la concluzia că tot Gabriela Firea este cea mai bună.

Practic, liberalii recunosc public că nici nu știu, nici nu pot, nici n-au cu cine! PS: Gabriela Firea l-a mai învins o dată pe Nicușor Dan. Și sunt convins că, oricâte partide își vor ascunde neputința în spatele său, va mai pierde încă o dată!”, scrie Marcel Ciolacu.

Adauga un comentariu