National

Reacția lui Marcel Ciolacu, liderul PSD, după ce social-democrații au câștigat alegerile parlamentare

Publicat: 06 dec. 2020
Marcel Ciolacu, președinte PSD
Marcel Ciolacu se întâlnește cu primarii și parlamentarii din Iași

Liderii PSD au urmărit împreună rezultatele exit-poll, iar Marcel Ciolacu a exclamat: ”Diferența este mai mare, este mai mare”. Ulterior, în declarația publică, Ciolacu a spus că actualul Guvern trebuie să plece acasă, dând de înțeles că PSD va solicita guvernarea.

”Prin votul de astăzi, romînii au arătat că este nevoie de o schimbare. Aș dori să le mulțumesc românilor care au votat PSD, aș dori să le mulțumesc că au sancținoat această batjocură la adresa lor, închiderea școlilor, închiderea bisericilor, intrarea în faliment a întreprinzătorilor români.

Este nevoie de un Guvern capabil, care știe să rezolve adevăratele preocupări ale românilor. Le mulțumesc în mod deosebit românilor care și-au învins teama și au înțeles că acest Guvern trebuie să plece acasă.

În acest moment, PSD are un avantaj în exit-poll, chiar dacă ponderăm cu voturile din diaspora. Fac un apel către reprezentanții PSD în secțiile de votare să numere foarte atent fiecare vot, să fie extrem de atenți să nu mai pățim ceea ce am pățit la Sectorul 1, la alegerile locale.”, a spus Marcel Ciolacu.

Adauga un comentariu