Cancan ultimă oră

Reacția lui Radu Vâlcan, după ce soția lui a apărut alături de Mihai Morar, pe covorul roșu

Publicat: 03 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reacția lui Radu Vâlcan după ce soția lui a apărut alături de Mihai Morar pe covorul roșu
Reacția lui Radu Vâlcan, după ce soția lui a apărut alături de Mihai Morar, pe covorul roșu

Adela Popescu și Mihai Morar și-au luat fanii prin surprindere, după ce au apărut împreună la un eveniment monden. Partenerii celor doi nu au fost prezenți, însă i-au urmărit de pe rețelele de socializare.
Radu Vâlcan chiar le-a transmis un mesaj neașteptat Adelei Popescu și lui Mihai Morar, după ce a văzut o fotografie cu cei doi, de la petrecerea unde nu a fost prezent nici soțul prezentatoarei și nici soția lui Mihai Morar.

Mihai Morar: „Eu am venit singur, ea a venit fără soț”

Mihai Morar și Adela Popescu s-au afișat împreună la unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale verii. Dacă până acum cei doi mergeau însoțiți în orice loc de partenerii lor, se pare că Gabriela Morar și Radu Vâlcan nu au putut ajunge de această dată la petrecere. Din acest motiv, Adela Popescu s-a afișat pe covorul roșu alături de Mihai Morar.

„Mihai Morar: Am zis să facem economie. Eu am venit singur, fără soție, și ea a venit singură, fără soț, doar cu nașa!

Adela Popescu: Cu nașa la copil.

Mihai Morar: Eu mi-am uitat nașa acasă.

Foarte bine ai îmbrăcat-o, Radu, din nou! Nu știu de ce stai acasă. Ești nebun! În loc să-ți trăiești tinerețea…”, a fost discuția celor doi, postată în mediul online.

„Gabriela Morar și Radu Vâlcan, să știți că nu vă facem de râs. Cineva trebuie să facă și asta!”, a mai scris Mihai Morar, în dreptul unei fotografii cu Adela Popescu, pe care a publicat-o pe rețelele de socializare.

Reacția lui Radu Vâlcan, după ce soția lui a apărut alături de Mihai Morar, pe covorul roșu

Faptul că soția lui s-a afișat cu Mihai Morar pe covorul roșu pare că nu l-a deranjat deloc pe Radu Vâlcan. Prezentatorul TV chiar a ținut să le transmită un mesaj plin de umor celor doi, prin intermediul rețelelor de socializare.

„@mihaimorar, sper că mai stați, mă uit la „Ariciul Sonic 2 (n.r. film)”, a scris soțul Adelei Popescu, în mediul online.

Adauga un comentariu