Cancan

Reacția „martorului fugar”, în cazul morţii lui Cornel Galeş

Publicat: 06 dec. 2019

Noi detalii ies la iveală, în cazul morții lui Cornel Galeș. Prietenul acestuia a dezvăluit ce le-a spus șoferul polițiștilor spanioli, la scurt timp după ce a provocat accidentul.

Se pare că Sorin era cel care se afla la volan, iar autoritățile nu au obținut încă de la el o declarație oficială, acesta fiind de negăsit.

Un apropiat al lui Cornel Galeş a mers cu Viviana la apartamentul în care acesta locuia. Bărbatul a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre Sorin, cel care s-ar fi aflat la volan în momentul producerii accidentului, potrivit Spynews.

Se pare că, Sorin a fost sunat de poliţie pentru a cere informaţii privind identitatea unui membru al decedatului. Atunci, „martorul fugar”, aşa cum a fost numit de opinia publică, „le-a spus să se uite pe telefon, să ia din agendă un număr de telefon”, a declarat prietenul lui Galeş pentru Antena Stars, potrivit sursei citate.loading...

Comentarii
  • Fiindcă „ancheta” în cazul Caracal-Dincă trenează și nu prea se mai poate stoarce nimic demn de publicat despre el, rugăm „jurnalistul” să revină cu noi și noi articole din nesfârșita serie ce-l privește pe neica-nimeni-gigolo-haine-inscripționate Galeș-taximetrist/”impresar”/”manager” de nu-se-știe-ce, în care să explice semnificația construcției gramaticale „identitatea unui membru al decedatului”!
    Ca nu s-a prea înțeles din text…
    …și e mare păcat!!!

Adauga un comentariu