Sport

Reacție dură a lui Ionel Dănciulescu: „Totul este împotriva noastră! Ar trebui să nu retrogradeze nimeni“

Publicat: 04 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reacție dură a lui Ionel Dănciulescu Totul este împotriva noastră Ar trebui să nu retrogradeze nimeni
Reacție dură a lui Ionel Dănciulescu: „Totul este împotriva noastră! Ar trebui să nu retrogradeze nimeni“

Team managerul echipei Dinamo București, Ionel Dănciulescu, a avut o reacție dură la propunerea făcută de șeful FRF, Răzvan Burleanu, ca restul meciurilor din play-off să nu se mai dispute și gruparea din Ștefan cel mare să retrogradeze. FRF a anunțat că meciurile de baraj se vor juca pe 9 și 12 august.

„Așteptăm o decizie a LPF în cursul zilei de azi. Din ce văd, nu se va termina pe teren campionatul. Nu va prima meritul sportiv. N-ar trebui să retrogradeze nimeni. Așa ar fi corect. Totul este împotriva noastră, și FRF, și arbitrajele. Fiecare DSP a judecat altfel, n-a fost o linie clară. Noi am avut un magaziner și am intrat toți în carantină, la alții nu a fost la fel. Au jucat”, a spus Ionel Dănciulescu.

Reacție dură a lui Ionel Dănciulescu: Retrogradarea fără drept de joc ar fi o pată urâtă pe obrazul fotbalului românesc

Oficialul formației dinamoviste consider că retrogradarea fără drept de joc a echipei din Ștefan cel Mare ar fi „o pată urâtă pe obrazul fotbalului românesc“.

„Nicio echipă din Liga 1 nu a respectat protocolul sanitar de la A la Z. Să vorbim despre precedentul de aseară: prelungiri și penalty-uri. Dacă tot nu se respectă regulamentul, de ce nu faci și 16 echipe? Și ultima echipă să dea baraj cu locul 3 din liga secundă. Dacă Dinamo retrogradează cu meciurile nejucate până la final, va fi o pată urâtă pe obrazul fotbalului românesc. Nu avem foruri competente, nu luăm decizii corecte. Mereu ajungem la TAS, suntem țara care ajunge mereu la TAS. E inadmisibil”, susține fostul atacant dinamovist.

Despre fanii alb-roșii, Ionel Dănciulescu a avut numai cuvinte de laudă, spunând că aceștia fac eforturi incredibile în această perioadă deosebit de grea.

„Această echipă rezistă datorită suporterilor, altfel am fi fost morți. Plecarea lui Mircea Rednic de la echipă a fost momentul în care s-a declanșat tăvălugul. Asta e realitatea”, menționează Ionel Dănciulescu.

Revoltă a suporterilor dinamoviști

Peluza Cătălin Hâldan, acţionar al FC Dinamo, a emis, marţi, un comunicat, în care cere să-i fie permisă echipei să-şi joace pe teren salvarea de la retrogradare.

„Ne strigăm dreptul de a juca meciurile pe teren. Acum strigăm doar aici, dar suntem gata s-o facem ORIUNDE SE VA AUZI MAI TARE şi sub orice formă! TAS-ul va fi doar o palidă umbră a strigătului nostru!

Ne-am lăsat izolaţi, carantinaţi, urmăriţi. Am fost singurii trataţi în felul acesta, în timp ce pentru alţii s-au inventat ”teste neconcludente” şi ”teste fulger”

Ni s-a cerut să jucăm din două în două zile. Am acceptat şi asta, oricât ar fi de inuman. Jucăm cu inima, atât cât poate să reziste. Am acceptat să jucăm după 7 zile de izolare şi apoi după 14 zile. Am început să ne câştigăm punctele. Şi acum schimbaţi iar regulile jocului? Dacă nu a mai mers cu izolarea în case, aţi trecut la izolarea fotbalului în birouri, unde soarta se decide prin ridicare de mână?

Ne-aţi condamnat deja? Ne cerem ultimul drept înaintea ghilotinei: LĂSAŢI-NE SĂ NE CÂŞTIGĂM SALVAREA!

Jucăm în fiecare zi, DAR LĂSAŢI-NE SĂ JUCĂM!“, susțin fanii „câinilor roșii“.

Adauga un comentariu