National

Reacţie halucinantă a mamei care şi-a filmat fiica însărcinată în timp ce este biciuită de iubit

Publicat: 17 feb. 2020

Imaginile cu adolescenta de 15 ani care este bătută de iubitul ei şi, culmea, filmate de propria mamă, au devenit virale în mediul online. Oamenii s-au revoltat şi nu-şi găsesc cuvintele, la fel şi oamenii legii, care au decis să intervină fără ca pe numele agresorului să fie depusă vreo plângere.

Totul s-ar fi întâmplat vineri, chiar de Zua Îndrăgostiţilor, în comuna Horodnic de Sus. În imaginile ajunse în mediul online se vedea foarte clar cum fata de 15 ani, însărcinată în 5 luni, este bătută cu biciul chiar de către iubitul ei, cu patru ani mai mare. Se pare că acesta ar fi fost gelos şi ar fi suspectat-o pe concubina sa că l-ar fi înşelat.

Pentru a o pedepsi, băiatul şi-a pus iubita în genunchi pentru a o lovi cu biciul, dar a obligat-o şi să-şi bage mâinile în jar încins. Fata, supusă, face tot ce îi spune iubitul, pe care nu a avut curajul să-l reclame la Poliţie. La fel şi mama ei, care a filmat scenele oribile.

În plus, mai mult decât atât, fata i-a luat apărarea şi spune că tânărul de 19 ani nu este deloc violent. „Da, vreau să stau cu el. Nu e violent. Până acum nu m-a bătut, ne înțelegem!”, a declarat fata.

Se pare că cele două, mamă şi fiică, locuiesc în casa agresorului, iar motivul pentru care nu l-au reclamat a fost acela ca nu cumva tânărul să le dea afară din casă.

O reacţie în urma celor întâmplate a avut şi mama fetei, femeia care a filmat scenele, aceasta precizând că, de fapt, ei doar se jucau şi că nu este vorba de niciun fel de violenţă.

”Nici bine, nici aşa (n.r. – cum i s-a părut filmarea). Cum să spun. Ei îmi spuneau că se jucau. Eu am întrebat-o pe fată, a zis că se joacă. Eu nu ştiu”, a spus mama fetei. Nu de aceeaşi părere au fost şi oamenii legii, care au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile pe tânărul agresiv.

Adauga un comentariu