Local

Reacţie tranşantă a liderului PNL Iaşi, Costel Alexe, după gafa lui Maricel Popa cu spitalul mobil: „Este un tun pe final de mandat”

Publicat: 05 mai 2020

Costel Alexe, ministrul Mediului, a avut o reacție tranșantă vis a vis de gafa lui Maricel Popa privind spitalul mobil. Liderul PNL susține că Maricel Popa dovedește că este „Păcală”.

„Maricel Popa dovedește, din păcate pentru ieșeni, că Păcală trăiește printre noi și nu este doar un personaj de poveste, ci o realitate cruntă.

Criza medicală cauzată de noul coronavirus a scos la iveală nu doar crasa nepăsare pe care PSD a afișat-o față de sistemul medical din România, ci iată și incapacitatea unor oameni aflați în funcții de conducere de a avea minime cunoștințe de management.

Dincolo de faptul că Iașul, sub administrația Maricel Popa, a pierdut 3 ani de dezvoltare medicală și până la schimbarea guvernului PSD, mult promisul Spital Regional de Urgențe era doar o simplă schiță pe hârtie, dincolo de faptul că rezervele strategice ale României au fost sistematic prăduite și criza medicală ne-a găsit fără stocurile minime obligatorii de materiale medicale, iată că Maricel Popa a inventat, pe mulți bani publici, spitalul care levitează: fără fundație, fără orizont de implementare, fără viziune!

Asemenea celebrului Păcală, președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, și-a făcut spital de campanie, fără minime studii tehnice și un proiect serios în spate. Ceea ce părea un proiect complex, un parteneriat între Consiliile Județene din Moldova se dovedește încă un tun marca pe final de mandat marca Maricel Popa, căci toți președinții Consiliilor Județene din regiune și-au declinat susținerea.

Din păcate pentru sănătatea ieșenilor și a tuturor celor din regiune, iată că proiectul Spitalului de campanie pentru tratarea cazurilor de coronavirus este sortit eșecului, atât timp cât este gestionat de omul cu cea mai bogată experiență în falimentarea firmelor private și de stat: Maricel Popa!”, a transmis Costel Alexe, lider PNL Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu