Sport

Real trebuie să se grăbească! Echipele care stau „la pândă” pentru semnătura lui Ramos, intrat în ultimul an de contract

Publicat: 16 oct. 2020
Sergio Ramos este așteptat atât la Juventus Torino, cât și la PSG
Sergio Ramos

Sergio Ramos (34 de ani) joacă la Real Madrid din 2005, iar, la finalul acestui sezon, va deveni liber de contract, dacă madrilenii nu îi propun o nouă înțelegere internaționalului iberic. Totuși, dacă Real va decide să scape de Ramos, acesta nu duce lipsă de oferte. PSG îl așteaptă cu brațele deschise pe fundaș, mai ales că, în această vară, l-au pierdut pe Thiago Silva, veteranul din defensivă, plecat la Chelsea.

PSG nu este singura echipă interesată de Ramos. Pe listă ar mai fi și Juventus, care este gata să îi ofere un contract fostului campion mondial și european, anunță AS.com. La Juve, Ramos ar putea fi coleg cu Cristiano Ronaldo, cu care s-a pozat recent după amicalul dintre Spania și Portugalia (0-0).
Jurnaliștii de la Marca susțineau că relația dintre căpitanul Spaniei și Ronaldo s-a răcit în ultimul timp, însă Ramos și-a luat cei doi foști colegi și a imortalizat momentul chiar în vestiarul Portugaliei.

Adauga un comentariu