Sport

„Rebelul” Zlatan Ibrahimovic a nominalizat cel mai bun jucător din istoria fotbalului

Publicat: 27 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rebelul Zlatan Ibrahimovic a nominalizat cel mai bun jucător din istoria fotbalului
Zlatan Ibrahimovic a nominalizat cel mai bun jucător din istoria fotbalului

Zlatan Ibrahimovic s-a remarcat în ultimii 20 de ani atât pe teren, cât și în afara lui. Cunoscut pentru stilul său nonconformist și pentru că spune lucrurilor pe nume, starul suedez și-a atras foarte mulți simpatizanți, dar și contestatari.

Ibrahimovic îl consideră pe Ronaldo Nazario cel mai bun din toate timpurile

Foarte mulți sunt, probabil, curioși să afle cine este ce mai mare jucător din toate timpurile, în opinia lui Zlatan. Atacantul de 39 de ani, care încă face senzație în tricoul lui AC Milan, a oferit răspunsul.

„Nu trebuie să-l descriu pe Ronaldo, „Il Fenomeno”. Am spus mereu că sunt jucători care practică acest sport și jucători care înseamnă fotbalul. Pentru mine, Ronaldo înseamnă fotbalul. După ce se uită la el, toată lumea vrea să joace ca el, să fie ca el. Felul în care se mișca, felul în care făcea „bicicletele” sau „șarpele”… Pentru mine e cel mai mare jucător din toate timpurile, fără dubii!”, a spus Zlatan Ibrahimovic.

Ronaldo și-a început cariera profesionistă în țara natală, la Cruzeiro, în 1993. Brazilianul a evoluat apoi pentru PSV, Barcelona, Inter, Real Madrid, AC Milan și Corinthians. Ronaldo a înscris 296 de goluri în 452 de meciuri, a câștiat de două ori „Balonul de Aur”, fiind de asemenea cel mai tânăr fotbalist care primește această distincție, la doar 21 de ani. Ronaldo a fost de neoprit la Barcelona și la Inter și a jucat cu Brazilia finala Cupei Mondiale din 1998 (0-3 cu Franța), înainte de a înscrie 8 goluri la Cupa Mondială 2002, pe care a câștigat-o cu naționala Selecao. Apoi, Ronaldo a ajuns la Real Madrid, în „era Galactică” de pe Bernabeu, acolo unde a evoluat 5 ani – cea mai lungă aventură a sa în cariera de fotbalist.

Adauga un comentariu