Magazin

RECOMANDĂRI: Cum petrecem perioada de izolare acasă în timpul pandemiei de coronavirus? 

Publicat: 26 mart. 2020

Statul acasă prelungit din cauza prevenirii răspândirii virusului CoVid-19 reprezintă o provocare imensă pentru toti românii. Dacă printre orele de muncă de acasă, uitat la filme și răsfoit știri pe internet, te gândesti să te deconectezi de la tot ce se intamplă sau să folosești această perioadă pentru a învata ceva nou, îți recomandăm portalroman.com. 

Aceasta este platforma care îți aduce într-un singur loc cele mai noi jocuri și programe pentru download complete, demonstrative sau trial. Ai posibilitatea să le testezi gratuit, așa că nu pierzi nimic daca le încerci.  

De ce să folosești un portal de jocuri și editare video cât #staiacasa din cauza coronavirus?

1. Te deconectezi. 

Poate ca cel mai evident motiv pentru care ai putea să accesezi un portal de jocuri și editare video în această perioadă de autoizolare este faptul că poți să te deconectezi. Dacă știrile de la ora 5 ți-au dat fiori, simți că nivelul de stres îți crești sau pur și simplu ți-ai setat să nu consumi mai multe știri îngrijoratoare decat poți rumega, te poți destinde oricând cu o partidă de joc sau o sesiune de editare video. 

2. Nu te plictisești. 

Pe portalroman gasești atât de multe jocuri online gratis încat este imposibil să-ti pierzi interesul. Pregatește-te să răsfoiesti prin zeci de jocuri noi sau consacrate din urmatoarele categorii: jocuri cu avioane, de aventură, tradiționale, pentru copii sau pentru adulți, cu mașini, de strategie, cu jucători multipli, sport, acțiune etc.

3. Joci usor pe desktop, laptop, tabletă sau mobil. 

Platforma se adaptează dispozitivului tău, iar asta iți dă o flexibilitate mai mare în utilizare. Poți să joci de pe telefon cand ești în bucătărie sau poți să faci editare video după ce te-ai instalat la birou. 

Ai acces gratuit la o multime de jocuri și programe de editare video. 

Platforma iți pune la dispozitie aplicații și jocuri gratuite, de care te poți bucura nelimitat. În plus, există și variante trial sau demo pe care le poți testa, iar dacă ajungi la concluzia că iți plac, le poți cumpăra licența la prețuri accesibile. 

4. Este simplu de utilizat. 

Platforma are un meniu ușor și intuitiv, o grafică frumoasă și un filtru care te ajută să gasești rapid jocul sau aplicația preferată. Navighezi ușor prin sute de sugestii și vezi recomandările altor utilizatori. 

5. Ai acces la o multime de programe de editare video

  • Poate că una din pasiunile tale pentru care nu ai avut suficient timp până acum este editarea video. 
  • Poate că ți-ai dorit să înveti să faci editare video, dar nu ai avut timp. 
  • În fine, poate ca ți-a venit o idee grozavă pentru a face YouTube și ti-ai dat seama că pentru asta trebuie să știi destul de multe despre editare video. 

Indiferent de motivația ta, acum când stai acasă și ai mai mult timp la dispoziție, este o ocazie foarte bună să-ti dezvolți abilitățile de editare.  Pe portal găsesti zeci de aplicații video pe care le poți descărca simplu și rapid. Alegi din numeroase interfețe, testezi și vezi care ți se potrivește cel mai bine, înveti, exersezi și poți deveni expert în editare video, într-un timp foarte scurt. 

Pe de altă parte, dacă editarea este una din pasiunile tale, acum ți-o poți dezvolta. Descarcă aplicațiile și începe proiectele de anvergură la care te-ai gândit de ceva timp. 

Contextul CoVid-19 aduce noi provocări pentru toata lumea de pe Mapamond, dar unul din cele mai importante lucruri este să învătăm să ne adaptăm și să descoperim noi modalitați prin care putem ramane activi în interior. Cand nu mai știi ce să faci „între 4 pereți”, un joc video ca pe vremuri, un joc nou sau o aplicație de editare video te pot ajuta să petreci timpul altfel. loading...

Adauga un comentariu