Magazin

Recomandări de amenajare a băii care îți vor face viața mai ușoară

Publicat: 09 nov. 2021

Baia devine de cele multe ori zona de refugiu și relaxare după o zi aglomerată. Pe măsură ce timpul a devenit atât de prețios, ultimul lucru pe care oricare dintre noi îl dorește este să-și petreacă o bună parte din acesta curățând și căutând soluții pentru ca baia să-și păstreze strălucirea și să ofere în continuare confortul necesar. Aici intervin recomandările noastre de amenajare a băii. Cu ajutorul câtorva mici ajustări și o utilizare inteligentă a tehnologiei contemporane, anumite produse și trucuri îți vor face viața mai ușoară.

Așadar, dacă ești pe cale să începi un proiect de amenajare sau de renovare completă a băii, toate aceste recomandări sunt menite să te ajute în obținerea unei băi deosebite, care economisește timp și efort!

În plus, acum este momentul oportun pentru achiziționarea articolelor preferate pentru baie, întrucât poți profita de campania specială de Black Friday oferită de magazinul online de obiecte sanitare GQS German Quality: în perioada 12 noiembrie – 15 noiembrie ai reduceri de până la 20% la majoritatea produselor de pe site!

1.Instalează o cabină de duș cu sticlă ușor de curățat

O sticlă ușor de curățat înseamnă mai puțin timp petrecut pentru întreținerea cabinei de duș și mai mult timp bucurându-te de ea! Datorită tehnologiei moderne, cabinele de duș cu aspect încețoșat și inestetic devin lucruri uitate în trecut.

De exemplu, modelul prezentat mai jos, Radaway Eos beneficiază de tehnologia Easy Clean – strat de protecție cu proprietăți hidrofuge ce menține curată suprafața și permite întreținerea ușoară a cabinei de duș. Acesta și multe alte modele speciale sunt disponibile în portofoliul magazinului online GQS German Quality.

2. Petrece mai puțin timp ajustând temperatura apei folosind o baterie termostată

Dacă adori dușul revigorant de dimineață, un sistem de duș cu baterie termostată poate fi exact lucrul care îți va face viața mai ușoară. Acesta funcționează pe un principiu simplu: amestec perfect de apă caldă și rece, menținând constant temperatura dorită, pentru o experiență consistentă și plăcută. Temperatura va rămâne aceeași chiar dacă se pornește alt robinet din casă. De asemenea, dacă oprești și repornești apa în timpul dușului, aceasta va avea exact aceeași temperatură pe care ai setat-o inițial.

3.Adaugă spațiu de stocare inteligent

În baie trebuie să existe un echilibru perfect între păstrarea tuturor lucrurilor esențiale la îndemână și încercarea de a reduce dezordinea. Cu atât mai mult dacă vorbim despre o baie contemporană cu accente minimaliste. O zonă de depozitare deschisă îți oferă acces instantaneu la toate acele elemente esențiale pentru baie. Pe de altă parte, un dulap cu ușă îți va servi ca spațiu de depozitare pentru acele obiecte pe care nu dorești să le lași la vedere. Nu trebuie să renunți la niciuna dintre aceste modalități de stocare. Alege dulapuri care beneficiază de ambele caracteristici.

4.Menține podeaua cât mai liberă pentru o curățare ușoară

Obiectele sanitare suspendate te vor ajuta să păstrezi podeaua liberă pentru o curățare mai ușoară. De exemplu, un vas WC, un lavoar sau chiar piesele de mobilier suspendate vor permite trecerea mopului pe sub ele și vor elimina problema curățării dificile cauzată de impedimentele de pe podea. Pe lângă funcționalitate, obiectele suspendate sunt moderne și elegante, oferind băii tale un aspect cu totul deosebit.

5.Oglindă cu sistem de iluminare integrat

Zona lavoarului trebuie să fie iluminată corespunzător pentru ca activitățile tale zilnice să fie cât mai plăcute și ușor de realizat. Poți alege în acest sens o oglindă completă ce beneficiază de iluminare LED, senzor de mișcare și oglindă cosmetică integrată. Lumina transmisă de aceasta conferă o ambianță plăcută, delicată.

Ține cont de sfaturile noastre și te vei bucura pentru mult timp de o baie perfectă, modernă, în care care relaxarea este tot ceea ce contează!

sursa foto: www.germanquality.ro

Adauga un comentariu