Eveniment-Social

Record la admiterea din 2021 organizată de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Iată facultățile aflate în topul preferințelor viitorilor studenți

Publicat: 19 iul. 2021
Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași
Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a scos la concurs, pentru sesiunea de admitere din iulie, 7.687 de locuri pentru admiterea la studii universitare de licență și 4.267 de locuri pentru admiterea la studii universitare de master.

Absolvenții de liceu au avut la dispoziție 4.219 locuri la buget și 3.468 de locuri cu taxă. Dintre locurile fără taxă, 107 locuri sunt pentru absolvenții de licee situate în mediul rural, 22 pentru etnicii rromi și 15 locuri pentru candidații proveniți din sistemul de protecție socială.

Pentru admiterea la studii universitare de master au fost scoase la concurs 2.533 de locuri fără taxă și 1.734 de locuri cu taxă.

Pentru a afla câte persoane s-au înscris pentru a studia în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, accesați linkurile de mai jos:

Facultățile aflate în topul preferințelor viitorilor studenți

În perioada 12 – 17 iulie 2021 s-au evidențiat preferințele viitorilor studenți. Cele mai căutate facultăți din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași sunt:

  1. Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor
  2. Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației
  3. Filosofie şi Știinţe Social – Politice
  4. Facultatea de Informatică
  5. Facultatea de Drept
Adauga un comentariu