IT&C

Recuperare poze șterse de pe WhatsApp. Cele mai ușoare metode

Publicat: 15 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Recuperare poze șterse de pe WhatsApp. Cele mai ușoare metode
Nu dezactivati functia de backup al aplicatiei pentru a fi mai usor sa recuperati poze sau conversatiile

Aproape fiecare dintre noi a pățit că unele fotografii importante au fost șterse din aplicația de mobil WhatsApp – intenționat sau din greșeală. Motivele pentru acest lucru pot fi multiple: imaginile ar putea părea inutile pentru tine și din acea cauza le-ai șters, copilul sau un alt membru al familiei cu acces la telefon au șters o parte din conversațiile de pe aplicație sau poate din cauza unui virus sau a unei erori o parte din fotografii au dispărut fără urma. În orice caz, în continuare vă explicam cum puteți să recuperați pozele șterse de pe WhatsApp.

Chiar dacă aveți un telefon original Samsung, Allview sau orice alt model în afara de iPhone, recuperarea pozelor e identica. Toate operează acelaș sistem de operare, Android, chiar dacă la unele telefoane este ușor modificat.

Găsiți fotografii de pe WhatsApp în memoria internă a telefonului

Dacă ați șters pozele de care aveți nevoie doar din chatul aplicației, le puteți găsi în folderul cu imagini din memoria telefonului. Cu condiția să nu fi dezactivat funcția de salvare automata a fișierelor în memoria telefonului. Pentru a accesa pozele descărcate din conversațiile de pe WhatsApp pe telefonul trebuie să:

  • Pe telefonul ce rulează Android, deschideți Fișierele Mele;
  • Selectați Spatiu de stocare intern apoi WhatsApp;
  • Din cele 3 foldere selectati Media și apoi WhatsApp Image. Aici veți găsi toate imaginile care le-ați primit prin whatsapp vor fi amplasate aici. În folderul Trimis veți găsi imaginile pe care le-ați trimis;
  • Dacă doriți, copiați datele si fotografiile pe computer conectând telefonul la computer cu un cablu USB.

Recuperați pozele șterse de pe WhatsApp cu ajutorul funcției de backup

Puteți să recuperați toate pozele de pe WhatsApp dacă ați lăaat funcția de backup activa pe telefon. În mod normal WhatsApp își face o copie de rezerva pe Google Cloud. Pentru că aceasta metoda să funcționeze trebuie să păstrați acelaș număr de telefon și acelaș cont de google. Rețineți că numai recenta copie de rezerva vă fi restaurata.

  • Ștergeți aplicația WhatsApp de pe telefon;
  • Descărcați și instalați din nou aplicația. Conectați-vă la contul utilizând acelaș numărul de telefon;
  • Când vi se solicită să recuperați mesaje și fișiere media de pe Google Cloud, selectați opțiunea „Restaurează”;
  • După finalizarea procesului, faceți clic pe Următorul.

Din cauza restricției aplicate de Google asupra telefoanelor Huawei, acesta metoda nu este posibila la modelele mai noi de telefoane de la aceasta firma.

Recuperați pozele șterse de pe WhatsApp cu ajutorul unui prieten

Pe lângă utilizarea metodelor mai sus menționate, puteți cere pur și simplu partenerului de chat să vă trimită imaginile necesare. Chiar daca dumnevoastră ați șters documentele, exista șanse mari că cel care le-a trimis în primul rand să le mai aibă în telefon.

Adauga un comentariu