Prima pagină » Turism » Info Turism » Reduceri de 30% la zborurile Wizz Air. Până când este valabilă oferta

Reduceri de 30% la zborurile Wizz Air. Până când este valabilă oferta

08 oct. 2020, 15:32,
BZI.ro, în Turism

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din Europa Centrală şi de Est, a anunţat astăzi reduceri de 30% la anumite zboruri pe care le efectuează compania. Promoţia este valabilă pentru toţi clienţii, dar numai până la miezul nopţii de astăzi, 8 octombrie 2020. Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicaţia de mobil WIZZ.

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa, oferă azi reduceri de 30% pentru anumite zboruri selectate. Promoţia este valabilă pentru toţi clienţii (până la ora 23:59), iar călătoriile trebuie efectuate până pe 30 noiembrie 2020 inclusiv. Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicaţia de mobil WIZZ. Totodată, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecţie.

Reduceri de 30% la zborurile Wizz Air

Cei care au în plan o călătorie cu compania aeriană low-cost Wizz Air au primit astăzi veşti bune de la operatorul aerian. Astfel, operatorul aerian a anunţat joi printr-un comunicat de presă reduceri de până la 30% pentru anumite zboruri selectate. Cei interesaţi au la dispoziţie doar ziua de astăzi, 8 octombrie, pentru a face o eventuală rezervare. În comunicatul companiei aeriene se specifică că zborurile trebuie efectuate până la data de 30 noiembrie 2020 inclusiv. Cum am arătat şi în rândurile de mai sus, rezervările se pot face direct pe siteul oficial al companiei aeriene sau prin aplicaţia de mobil WIZZ.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecţie. Astfel, pasagerii îşi pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi pot recupera 100% din tariful achitat iniţial imediat, sub formă de credit, şi pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Wizz Air lansează două noi rute din România, de la Iaşi şi Craiova. Iată unde poţi călători la tarife pornind de la 89 lei

Wizz Air lansează două noi rute din România, de la Iaşi şi Craiova, spre Birmingham (Marea Britanie), primele zboruri fiind pe 23 şi 24 octombrie. Compania aeriană anunţa ca biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com sau Wizz mobile app, la tarife pornind de la 89 lei.

Operatorul aerian low-costa Wizz Air anunţă două noi rute de la Iaşi şi Craiova spre Birmingham în Marea Britanie, începând din 23 şi 24 octombrie 2020, se arăta într-un comunicat al companiei.

De asemenea, potrivit sursei citate, biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com sau Wizz mobile app, la tarife pornind de la 89 lei.

De asemenea, reprezentanţii Wizz Air susţin că zborurile de la Iaşi la Birmingham vor începe pe 23 octombrie şi vor fi operate de două ori pe săptămână, miercurea şi duminică, în timp ce zborurile de la Craiova la Birmingham vor începe pe 24 octombrie şi vor fi disponibile marţea şi sâmbăta.

„Aceasta este a doua rută din Craiova spre Marea Britanie şi a opta din reţeaua Wizz de la Craiova, în timp ce de la Iaşi, noul serviciu este a treia conexiune cu Marea Britanie şi a douăzecea din reţeaua de rute de la Iaşi. Birmingham este al doilea cel mai mare oraş din Marea Britanie şi un puternic centru de afaceri şi industrial, deoarece zona găzduieşte o parte semnificativă a facilitaţilor auto din insula şi aproximativ 40% din producţia de bijuterii din Marea Britanie. Contextul economic important al Birminghamului oferă multe oportunităţi pentru munca şi afaceri.”, se menţionează în comunicat.

Wizz Air a luat măsuri de protecţie în avioane

Wizz Air a fost una dintre primele companii aeriene care au introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătăţite, pentru a asigura sănătatea şi siguranţa pasagerilor şi a echipajului său. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabina având şi mănuşi.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, operează o flotă de 124 de aeronave Airbus A320 şi A321. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *