Cancan

Reduceri la ţigări la un supermarket din Braşov. Ce s-a întâmplat când s-au anunţat aceste reduceri

Publicat: 01 sept. 2020
Reduceri la ţigări la un supermarket din Braşov
Reduceri la ţigări la un supermarket din Braşov

Reduceri la ţigări la un supermarket din Braşov. Un supermarket din Braşov a anunţat zilele trecute mai multe reduceri substanţiale, între care la ţigări. După acest anunţ, unitatea comercială a fost luată cu asalt de oameni. Clienţii au venit cu noaptea în cap pentru a se punea la coada care ajunsese la câteva zeci de metri.

Reduceri la ţigări la un supermarket din Braşov

Oamenii care au auzit de reducerile de la supermarket s-au grăbit să ajungă acolo pentru a pune mâna pe cratiţe, tigai, detergenţi, legume, dar şi multe alte produse, între care şi ţigări. Anunţul făcut de reprezentanţii magazinului a adus oameni care au făcut cozi uriaşe, dar de la care nimeni nu a abdicat.

Imaginile pe care vi le prezentăm sunt sugestive, dar arată şi câtă rebdare pot avea oamenii atunci când e vorba de reduceri.

Ce a păţit o pensionară într-un market din Târgu Mureş. Aceasta a fost ajutată cu bani de o străină, la casa de marcat

Ce a păţit o pensionară într-un market din Târgu Mureş. Zilele trecute, o întâmplare dintr-un market din Târgu Mureş a ajuns virala pe reţelele de socializare. O bătrânică a jost ajutată cu bani de către o străină, când a văzut că nu-i ajung banii pentru a plăti ce avea achiziţionat în coşul de cumpărături. Gestul străinei a fost apreciat de către internauţi.

Tare grea este bătrâneţea, mai ales atunci când o pensie amărâtă nu ajunge nici măcar pentru câteva cumpărături. O bătrânică din Târgu Mureş a avut parte de un episod de acest gen, într-un market, atunci când a văzut că la casă, nu-i ajung banii pentru a achiziţiona tot ceea ce avea în coş.

Pe grupul de Facebook „Eşti din Târgu Mureş dacă…”, un internaut a povestit ce s-a întâmplat într-un market din oraş. Ajunsă la casa de marcat, o bătrânică ce avea în coş numai câteva produse, a constatat că nu-i ajung banii.

Mare i-a fost mirarea tânărului atunci când a văzut că o doamnă îi oferă pensionarei suma de 100 de lei, pentru a-şi face treaba cu ei.

„Ieri ,am văzut ceva ce m-a impresionat profund. Mă aflam într-un market din Aleea Carpaţi. O doamnă în vârstă avea în coş două iaurturi ,o pâine, câteva mere şi o apă minerală. A scos portofelul şi îşi numără bănuţii ,se pare că nu-i ajungeau! Dezorientată ,s-a întors la rafturi şi nu ştia la ce să renunţe. Văzându-i încurcătură,o doamnă slăbuţă ,cam la 45 de ani ,a scos din portmoneu două bacnote de 50 de lei ,s-a dus în spatele bunicuţei ,s-a aplecat ,ca şi când i-ar fi găsit,şi i-a spus : stimată doamnă, v-au căzut banii ăştia! Nu sunt ai mei,a protestat bunicuţa,nu i-am pierdut eu! Ba da,doamnă, dumneavoastră i-aţi pierdut ,dacă nu acum poate altădată! În ochii bunicuţii au apărut două bobite mici de lacrimi! Mulţumesc ,i-a spus ! Am rămas împietrit, e aşa de uşor şi totodată atât de greu să faci o mică fapta bună! Vă mulţumesc doamnă, aţi preferat să rămâneţi anonimă! O noapte bună dragi tg-mureseni, o noapte bună precum inima acestei doamne!” a fost mesajul postat de internaut, pe grupul de Facebook.

Ce a primit un tânăr din Târgu Mureş după ce a comandat o porţie de 20 crispy cu cartofi prăjiţi, la 80 de lei

Un tânăr din Târgu Mureş a avut parte de un adevărat şoc, după ce a comandat o porţie de 20 crispy cu cartofi prăjiţi. Meniul costa nici mai mult, nici mai puţin de 80 de lei!

Când vine vorba de comoditate sau, pur şi simplu, de o poftă anume, ştim cu toţii că putem rezolva rapid, comandând de mâncare. Dar ce ne facem atunci când plătim o sumă colosală pentru o cantitate extrem de mică şi atunci când ajunge comanda, constatăm că am fost…înşelaţi?

În momentul în care i-a venit comanda, tânărul a fost şocat să vadă că, în locul celor 20 de bucăţi de pui crispy, a primit numai 17, iar acelea…foarte mici. Pe grupul „Eşti din Târgu Mureş dacă…, acesta a povestit întâmplarea şi chiar a ataşat o fotografie. Mâncarea nu părea deloc a fi una aspectuoasa, ci din contră, iar pentru cei 80 de lei, arata chiar deplorabil.

Adauga un comentariu