Calatorii

Reduceri mari la zborurile Wizz Air. Cum poți face rezervări

Publicat: 25 nov. 2020
avion wizz air pe pista
Wizz Air a anunţat astăzi reduceri de 30% la zborurile selectate. Oferta esta valabila doar pana la miezul noptii

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din Europa Centrală şi de Est, a anunţat astăzi reduceri mari la zborurile selectate. Promoţia este valabilă pentru toţi clienţii, dar numai până la miezul nopţii de astăzi, 25 noiembrie 2020. Cei interesați pot efectua rezervări doar prin aplicaţia de mobil WIZZ.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție.

Reduceri mari la zborurile Wizz Air. Bilete mai ieftine cu 30%

Wizz Air a anunțat pentru astăzi campania Pink Wednesday cu reduceri de 30% pentru zboruri selectate. Promoția este valabilă pentru toți clienții (până la ora 23:59) doar pentru rezervările făcute prin aplicația de mobil WIZZ.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție. Astfel, prin aceasta măsură recomandata de către operatorul aerian pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și pot recupera 100% din tariful achitat inițial imediat, sub formă de credit, și pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Wizz Air va lansa trei noi rute de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca

Compania Wizz Air vă lansa începând cu vara lui 2021 trei noi curse care de la Cluj Napoca spre oraşele germane Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg şi Koln şi îşi vă mări frecvenţă pe noua rute existente din Cluj-Napoca la Eindhoven (de la 3 la 5), Barcelona El Prat (de la 5 la 7), Bruxelles Charleroi (de la 5 la 7), Larnaca (de la 2 la 4), Londra Luton (de la 14 la 18), Madrid (de la 5 la 7), Milano Bergamo (de la 5 la 7), Paris Beauvais (de la 6 la 9) şi Roma Ciampino (de la 3 la 5).

„Dezvoltarea în continuare a ofertei Wizz Air din Cluj-Napoca confirmă angajamentul pe termen lung al companiei aeriene de a aduce oportunităţi de călătorie din ce în ce mai accesibile călătorilor săi romani. Wizz Air a început să zboare din Cluj-Napoca în 2007 iar în 2019 a transportat aproape 2 milioane de pasageri către şi din oraşul transilvănean. Alocarea aeronavei vă crea 36 de noi locuri de muncă directe. Cu această investiţie, Wizz Air vă contribui la dezvoltarea economică şi vă crea sute de noi locuri de muncă pe piaţa locală. Odată cu rutele anunţate astăzi, Wizz Air oferă acum 34 de rute către 13 ţări din Cluj-Napoca”, se arată în comunicat.

Ruta spre Karlsruhe/Baden-Baden vă fi lansată începând din data de 1 iunie 2021 şi vă fi operată de trei ori pe săptămână (marţi, joi şi sâmbăta), cea spre Hamburg vă fi lansată începând din data de 2 iunie 2021 şi va fi operată de două ori pe săptămână (miercuri şi duminică), iar cea spre Koln vă fi lansată începând din data de 4 iunie 2021 şi vă fi operată de două ori pe săptămână (luni şi vineri).

Măsuri de protecţie în avioane

Wizz Air a fost una dintre primele companii aeriene care au introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătăţite, pentru a asigura sănătatea şi siguranţa pasagerilor şi a echipajului său. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabina având şi mănuşi.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, că urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless.

Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 134 de aeronave Airbus A320 și A321. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards.

Adauga un comentariu