Actualitate

Refugiata din Ucraina, părăsită de britanicul care renunțase la familie pentru ea, a fost arestată de două ori. Ce se întâmplă cu femeia

Publicat: 01 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Refugiata din Ucraina părăsită de britanicul care renunțase la familie pentru ea a fost arestată de două ori. Ce se întâmplă cu femeia
Refugiata din Ucraina, părăsită de britanicul care renunțase la familie pentru ea, a fost arestată de două ori

Povestea britanicului care și-a părăsit soția și copiii pentru o refugiată ucraineancă o știe întreaga lume. Ulterior, bărbatul a părăsit-o pe femeie din cauza, spune el, consumului de alcool, însă ea nu vrea să renunțe prea ușor la cel de care susține că s-a îndrăgostit iremediabil. După despărțire, femeia din Ucraina a fost arestată de două ori. Ce se întâmplă cu ea și de ce a ajuns pe mâinile oamenilor legii.

Povestea dintre britanicul care și-a părăsit soția și copiii pentru o refugiată din Ucraina pare să fie fără sfârșit. Deși bărbatul spune că s-a despărțit de aceasta din cauza consumului de alcool, ea nu vrea să renunțe așa ușor la el. Femeia a ajuns de două ori pe mâinile oamenilor legii.

Refugiata din Ucraina, părăsită de britanic, a fost arestată de două ori

Refugiata din Ucraina, pe numele ei Sofia, părăsită de britanicul care inițial și-a părăsit familia pentru aceasta, a ajuns de două ori în arest. Refugiata din Ucraina a fost atenționată de oamenii legii să nu se apropie și să nu ia contact cu fostul ei iubit.

Britanicul însă, a decis să o sune imediat ce a auzit că aceasta plânge în locuința ei temporară, acolo unde se află până când Ministerul de Interne și oficialii ucraineni decid care ar trebui să fie următoarea ei mișcare.

„Nu sunt indiferent. Îmi pare rău pentru ea. Dar relațiile ajung la sfârșit și aceasta s-a terminat. Sper că vom putea fi prieteni când toată isteria asta se va încheia. Am vorbit cu ea și i-am spus că nu există absolut nicio șansă să mai fim împreună. Îi va fi mult mai bine în Ucraina sau, dacă va avea o nouă relație, mult noroc pentru ea”, ar fi spus britanicul.

În timp ce britanicul spune că nu vrea să mai aibă de-a face cu ea, refugiata din Ucraina pare sp fie disperată că-l va pierde și spune că-i pare rău și îi face, totodată, promisiuni că nu va mai consuma alcool.

„Mă bucur că îmi vorbește din nou. Nu am vrut să mă despart doar cu un mesaj pe care mi l-a trimis. Este o perioadă foarte dificilă pentru mine, deoarece îl iubesc foarte mult. Nu pot renunța atât de ușor și sunt pierdută aici, fără prieteni sau familie. I-am spus că nu voi mai bea niciodată și că am putea trăi fericiți împreună dacă îmi mai dă o șansă. Dar el refuză și nu știu ce să fac în continuare. Poate că voi fi nevoită să mă întorc în Ucraina, pentru că nu mai pot trăi așa mult. Familia mea mă vrea înapoi. Tony mi-a spus asta deja. Dar nu știu care va fi viitorul meu pentru că țara mea este în război și acolo lucrurile s-ar putea înrăutăți”., ar fi declarat aceasta.

Mai mult, femeia ar mai fi povestit și că un milionar cu o casă în Londra ar fi găsit-o prin intermediul rețelelor sociale și i-ar fi oferit o încăpere unde să locuiască, însă ea este destul de rezervată.

„Nu-l cunosc pe acest bărbat. Sună prea ciudat. El spune că este milionar. Dar asta nu înseamnă nimic pentru mine. Tony valorează multe, multe milioane”., ar mai fi spus femeia.

Adauga un comentariu