International

Regele Charles luptă cu cancerul, dar nu e bine deloc. Se fac iar planuri pentru înmormantarea lui

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Regele Charles luptă cu cancerul dar nu e bine deloc. Se fac iar planuri pentru înmormantarea lui
Regele Charles luptă cu cancerul, dar nu e bine deloc. Se fac iar planuri pentru înmormantarea lui

Familia Regală a Marii Britanii se confruntă cu o situație gravă. Se actualizează regulat planurile de înmormântare ale Regelui Charles, diagnosticat cu cancer. Deși este tratat de cei mai buni medici, starea de sănătate a monarhului nu este bună deloc. Din acest motiv, cu toții se pregătesc pentru o posibilă tragedie.

Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer la vârsta de 75 de ani. Anunțul a fost foarte trist, dar monarhul a liniștit publicul când a spus că starea lui de sănătate este bună, dar are nevoie de o perioadă în care să se trateze.

Regele Charles luptă cu cancerul, dar nu e bine deloc

A anulat toate îndatoririle publice, dar a revenit la câteva evenimente importante, mai ales de Paștele catolic.

Starea de sănătate a Regelui Charles este gravă. Se fac pregătiri pentru o posibilă înmormântare sănătatea lui, problemele cu care se confruntă sunt foarte grave.

Din acest motiv, reprezentanții Casei Regale nu pot să nu se gândească la cel mai tragic scenariu. Așadar, planurile pentru înmormântarea lui se actualizează constant.

Acest lucru exprimă și faptul că Regele Charles încearcă să stea cât mai mult departe de luminile reflectoarelor.

Monarhul ar fi mai bolnav decât s-ar fi dezvăluit, dar acest lucru nu l-ar face să își piardă speranța. Regele Charles este hotărât să lupte împotriva cancerului și să îl învingă, deși este o încercare foarte grea.

„E hotărât să învingă boala și se face totul posibil ca să se întâmple asta. Toți își păstrează optimismul, dar, de fapt, el nu e deloc bine. Starea lui e mult mai proastă decât lasă să se știe”, a declarat un apropiat al Familiei Regale, conform The Daily Beast.

Ce știu apropiații despre starea lui de sănătate

Întreaga familie îi este alături Regelui Charles în aceste momente critice. Nepotul său a făcut declarații despre cum trece prin această perioadă, spunând că monarhul este foarte frustrat din cauză că nu poate să își continue activitatea și a fost nevoit să ia o lungă pauză, pentru a se trata împotriva cancerului.

„Este bine dispus, dar, în cele din urmă, este extrem de frustrat. Este frustrat că nu poate continua și face tot ceea ce vrea să poată face. Dar el este foarte pragmatic, înțelege că există o perioadă de timp în care trebuie să se concentreze cu adevărat asupra lui. Dar, în același timp, el își împinge mereu personalul și pe toată lumea – medicii și asistentele sale – să spună „pot să fac asta, pot să fac asta”. Este frustrat că nu poate continua să facă tot ceea ce ar vrea să poată face”, a declarat Peter Philips., conform mirror.co.uk.

Adauga un comentariu