Cancan

Reghe a vorbit pentru prima dată despre pumnul în figură aplicat de Prodanca lui Dan Alexa

Publicat: 08 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Laurențiu Reghecampf, soțul Anamariei Prodan, face lumină în cazul pumnului pe care sexy-impresara i l-a aplicat lui Dan Alexa, după un meci Astra – FC Botoșani. Antrenor al giurgiuvenilor la acea oră, Alexa a fost așteptat de Prodanca după partidă, iar în urma unor discuții tensionate, femeia l-a lovit în plină figură.

La aproape un an distanță de la acel incident, Laurențiu Reghecampf a făcut mărturisiri în scandalul în care Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa. „Mie nu mi-a plăcut gestul pe care l-a făcut. Despre asta am discutat, nu am avut niciun fel de discuție, știam ce probleme erau la Astra în perioada respectivă. M-a sunat ea. I-am zis că nu e ok să facă așa ceva, indiferent de ce se întâmplă, nu are cum să reacționeze în genul ăsta.

Dacă exista o legătură amoroasă între ei, nu mai existam noi. Nu am avut niciun fel de problemă eu cu Ana, mai ales pe subiectul ăsta. Eu întotdeauna i-am spus ei să își controleze ieșirile, eu sunt retras, mai calm, eu sunt cel care o ține în anumite situații. De multe ori nu poți controla asta, așa este ea, o fire mai vulcanică”, a spus Reghecampf, pentru Gsp.ro.

Reghe dezvăluie tot: pumnul în plină figură și legătura amoroasă dintre sexy-impresară și Dan Alexa

Dan Alexa avea să fie lovit cu pumnul în figură de Anamaria Prodan, care îi este și impresar, după meciul Astra – FC Botoșani. S-a întâmplat la ieșirea de la vestiare, iar imaginile au fost surprinse de camerele de luat vederi. Două au fost variantele de la care a pornit scandalul.

Primul, faptul că Alexa și Prodanca s-ar fi certat de la niște jucători care nu s-au ridicat la nivelul așteptat în acel meci, fotbaliști pe care Ana i-ar fi impresariat.

Al doilea motiv a fost mult mai picant. Ar fi fost vorba de gelozie. Andrada, iubita lui Alexa, a venit la meci şi nu a dorit să plece la finalul acetuia, așezându-se pe o bancă de la intarea în stadion. Îl aștepta pe antrenorul Astrei să iasă. Gestul ar fi înfuriat-o pe Anamaria Prodan, cea care primise asigurări că între cei doi nu mai există vreo legătură.

Adauga un comentariu