Cancan

Reîncepe serialul ”Pariu cu viata”? Ce spun actorii din serial

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reîncepe serialul Pariu cu viata Ce spun actorii din serial
Serialul ”Pariu cu viata” este primul serial muzical românesc difuzat pe canalul Pro TV

Serialul ”Pariu cu viata” este primul serial muzical românesc difuzat pe canalul Pro TV. Din această pricină, din ce în ce mai multe persoane se întreabă dacă se mai filmează serialul. Vezi în continuare răspunsul la întrebare și ce spun actorii din serial.

Se filmează noi episoade pentru ”Pariu cu viata”?

Serialul are în prim-plan povestea de dragoste dintre Ioana Popa (rol interpretat de Alina Eremia) și Andrei Anghel (personajul jucat de Dorian Popa). Cei doi, Ioana și Andrei, sunt elevi in ultimul an la Colegiul Național de Arte din București.

Aceștia sunt îndrăgostiți și fericiți, sau cel puțin așa crede Ioana până în momentul în care află ca a fost ținta unui pariu pus de Andrei și de un amic de al său, Cristi (jucat de Raphael Tudor) la începutul anului școlar. Ceea ce nu înțelegea nimeni este faptul că Andrei s-a îndrăgostit cu adevărat de Ioana. Profund dezamăgită, Ioana își găsește refugiu în muzică, în trupa pop-rock Lala Band, un club de muzică înființat de noua profesoară de teorie muzicala, Raluca (în rolul Adelei Popescu), fiica directorului.  20 de elevi talentați alcătuiesc trupa „Lala Band”, toții având în comun pasiunea pentru muzica, aceștia își doresc să umple stadioane.

Celebrul serial a avut 4 sezoane, prima transmisie fiind pe 12 septembrie 2011 iar ultima pe 5 iunie 2013. În 2012, serialul a câștigat ”Premiile TV Mania” la categoria ”Cel mai bun serial românesc”. Acesta a fost nominalizat și un an mai târziu, în 2013 dar nu a mai câștigat premiul.

Dacă se mai filmează episoade noi nici un actor din serial nu a dat detalii. Se aude că s-ar filma câteva episoade pilot, să se vadă dacă după atâția ani mai prinde la public, însă nimeni nu a confirmat nimic.

Cine a jucat în serial

Alina Eremia o interpretează pe Ioana Popa (Anghel), fiica Marei Crăciun și a lui Sandu Anghel. Ioana este pasionată de muzică și visează să ajungă o cântăreață cunoscută. Împreună cu Andrei, iubitul său și colegii lor de liceu, face parte din trupa Lala Band, alături de care reușește să cunoască succesul. În sezonul 3, după ce Andrei o părăsește pentru a pleca la facultate în SUA, Ioana se apropie de Liviu, formând cu acesta un cuplu, până la finalul sezonului 4, când se împacă cu Andrei, întors în sezonul 3 în țară.

Dorian Popa îl interpretează pe Andrei Anghel (Popa), fiul lui Gică Popa (Radu Gabriel) și iubitul Ioanei (Alina Eremia). Crescut în familia Anghel până la 18 ani, Andrei descoperă ca a fost schimbat la naștere cu Ioana. După ce fac schimb de familii, acesta trebuie sa se adapteze la obiceiurile si viața noii sale familii. Pentru a-și ajuta unchiul, procurolul Vasile Popa (Ion Ion) Andrei se infiltrează în anturajul cămătarului Johnny (Cătălin Câțoiu). În sezonul 3, acesta pleacă la facultate în SUA, dar se întoarce definitiv de Crăciun, pentru a fii alături de apropriatii săi, și de Anca, aflată în comă.

Cristina Ciobănașu o interpretează pe Anca Anghel, sora biologică a Ioanei și iubita lui Vlad. Anca este mezina trupei Lala Band, fiind poreclită „pitic”. În primul sezon, Ioana îi donează un rinichi.

Vlad Gherman îl interpretează pe Vlad Stănescu, iubitul Ancăi și membru al trupei Lala Band. În primul sezon, Vlad este îndrăgostit de Ioana, cauzând probleme relației ei cu Andrei. În sezonul 2 este luat în plasament de Mara și începe o relație cu Anca. Dj la ProFM, Vlad este un băiat muncitor care își dorește o carieră în muzică.

Carmen Tănase o interpretează pe Mara Crăciun (fostă sotie a domnului Anghel), mama biologică a Ioanei și a Ancăi și mama adoptiva al ui Vlad.

Elvira Deatcu o interpretează pe Tănțica Cercel, concubina lui Gică, mama lui Rafael și a Georgianei (Gio,fiind copil lui Gica și al ei). Fire impulsivă și sensibilă, Tănțica este foarte afectată de moartea fiicei sale de doar 12 ani, Gio.

Radu Gabriel îl interpretează pe Gică Popa, tatăl biologic al lui Andrei și al Georgianei. Rămas văduv la nașterea fiului său, Gică încearcă să facă tot ce îi stă în putință pentru familia sa. În sezonul 2, după moartea fiicei sale, Gio, încearcă sa se razbune prin toate metodele posibile pe Sandu, cel pe care îl consideră vinovat, chiar dacă poliția nu are nicio dovadă. În sezonul 4, Gică o părăsește pe Tănțica și pleacă din oraș, unde se însoară.

Doru Ana îl interpretează pe Sandu Anghel, tatăl biologic al Ioanei și al Ancăi. În sezonul 2, îngropat de datorii la cămătari, și încercând să facă rost de bani, o omoară pe Gio, împușcând-o mortal.

Marin Moraru îl interpretează pe Silviu Crăciun, bunicul Ioanei și al Ancăi, directorul spitalului municipal Bucuresti.

Adela Popescu o interpretează pe Raluca Dumitrescu, profesoară de teorie muzică în liceul unde învață cei din Lala Band, tot odata fondatoarea trupei și fiica directorului.

Radu Vâlcan îl interpretează pe Tudor Neacșu, profesor de sport la liceul de arte din București. În sezonul 4, Tudor devine noul director al liceului și împreună cu Raluca adoptă o fetiță, Mia.

Sore Mihalache o interpretează pe Sara Năstase, colegă de clasă cu Ioana și Andrei, și membră a Lala Band. Sara este fosta iubită a lui Andrei și principala piedică în relația acestuia cu Ioana. În sezonul 4 din Pariu cu viata are problema cu substanțele interzise (droguri).

Adauga un comentariu