Cancan ultimă oră

Relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint, o farsă? Ce spun apropiații artistei

Publicat: 11 iul. 2020

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au devenit rapid persoanjele principale în tabloidele din România, după ce artista s-a afișat cu fratele prezentatoarei de la TVR, în tandrețuri, în Vamă Veche. Apropiații cântăreței spulberă zvonurile și spun că ar fi vorba, de fapt, despre o relație falsă.

Andreea Bălan a fost „liberă la mare” în urmă cu o săptămână, alături de un tânăr brunet pe nume Tiberiu Argint, în vârstă de 36 ani, director de vânzări la o companie daneză de lux, care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane. Artistă și noul iubit au fost surprinși de CANCAN.RO ca doi adolescenți îndrăgostiți weekend-ul trecut pe o plajă din Vama Veche, în public. Surse apropiate celor doi au mărturisit că idila dintre cântăreață și fratele prezentatoarei de la TVR ar fi început în urmă cu aproximativ o lună.

Prietenii Andreei Bălan distrug însă supozițiile lansate în media. Ei spun că de fapt Andreea Bălan ar suferi în continuare după tatăl copiilor ei, de care s-a despărțit în urmă cu aproximativ cinci luni. Mai mult, nouă relație a vedetei ar fi doar o regie pusă la punct în mod express.

“Să fim serioși, ea încă suferă după soțul ei, cum să aibă iubit de o lună? Noi, cei care îi suntem aproape, nu am auzit despre așa ceva. Probabil se cunoșteau din vedere, s-au reîntâlnit la mare, iar acolo s-a înfiripat o idilă. Ori au făcut-o așa, de dragul paparazzilor care roiesc pe acolo”, a declarat un apropiat un apropiat al cântăreței.

Andreea Bălan nu vrea ca George Burcea să le prezinte fetițelor vreo iubită
“Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni. Este evident că nu îmi doream să ajung aici, dar sunt tânără și pot să sper într-o nouă iubire. Însă, momentan nu mă gândesc la asta, să-mi fac o relație. Mai am de vindecat anumite aspecte și trebuie să mă ocup numai de fete”, spunea Andreea.

Adauga un comentariu