Magazin

Remediu natural cu sfecla – antidot pentru ficatul gras

Publicat: 13 aug. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Remediu natural cu sfecla  antidot pentru ficatul gras
1

Ficatul este cel mai mare organ intern. De el depind zeci de procese care au loc in corpul uman. Dar de foarte multe ori, in necunostinta de cauza sau din alte motive, il neglijam tocmai pe el. Si in acest fel reusim sa ne punem in general, sanatatea in pericol. Asa se face ca specialistii au ajuns la o concluzie care trebuie sa ne ingrijoreze pe toti: din ce in ce mai multe persoane sunt diagnosticate cu boala ficatului gras. Principalul motiv pentru care ajungem in aceasta situatie este faprul ca din lipsa de timp alegem sa mancam alimente foarte nocive pentru sanataatea noastra, in special pentru ficat.

Acesta are rolul de a depozita toate toxinele si de a curata mai apoi intregul organism. Si in cazul in care vom consuma foarte mult din aceste produse riscam sa ne imbolnavim ficatul. Boala ficatului gras, din ce in ce mai comuna, afecteaza ficatul atunci cand in jurul lui se acumuleaza grasimi. Printre principalele semne ale ei se numara senzatia de durere puternica in partea superioara a abdomenului, aproximativ cam acolo unde se afla si ficatul. Dar acesta nu este primul semn, foarte important este si oboseala cronica. Este destul de dificil ca aceasta boala sa fie tratata. Cu toate acestea, exista un remediu natural care te poate ajuta in cazul acestei boli. Este foarte recomandat si folosit, mai ales de medicii care se bazeaza in tratamentele lor pe medicina alternativa.

 

Ai grija cu ceapa si usturoiul. Restul, depinde de tine. Nimeni nu-ti va spune asta vreodata

Vei avea nevoie de fructe si legume pe care le gasesti in orice piata. Pregateste 2 sfecle rosii de marime medie, 2 lamai si 2 cani cu apa minerala. Curata in primul rand sfecla rosie de coaja, tai-o in mai multe bucati si la final, pune-o intr-un blender ca sa o pisezi foarte bine. Dupa aceea stoarce lamaile si adauga sucul lor peste pireul de sfecla rosie, continua cu toata apa mineral si dupa aceea amesteca foarte bine toate ingredientele.

Medicii recomanda pacientilor lor sa bea aceasta compozitie de 3 ori pe saptamana. Vei vedea intr-un timp relativ scurt cum ti se va curata organismul intr-un mod natural, dar trebuie sa stii ca acesta nu este singurul beneficiu pe care il poti obtine de la acest preparat natural. Sucul de sfecla rosile cu lamai si cu apa mineral este un foarte bun detoxifiant. Acesta nu doar ca iti va curata ficatul de toxine ca sa poata sa fie eliminate si grasimile.Ci chiar mai mult, va avea un efect foarte benefic asupra calitatii sangelui tau, pentru ca il va curata si pe el si va contribui la buna lui circulatie.

Daca nu iti place de exemplu sfecla rosie, poti sa folosesti un alt preparat, la fel de bun. De aceasta data vei avea nevoie de alte 2 lamai, de 2 cani cu suc de mere abia stors, 500 de mililitri de suc de patrunjel, jumatate de catel de usturoi, o bucata de ghimbir, 80 de mililitri de ulei de masline, si o cana cu ceai de plante. Amesteca aceste ingrediente prin blender si bea din continutul obtinut 5 zile consecutiv, cu 2 ore inainte de masa.

Adauga un comentariu