Cancan

Replica lui Maurice Munteanu dupa ce a fost umilit de Dana Budeanu. I-a dat replica scurt și la obiect

Publicat: 01 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Replica lui Maurice Munteanu dupa ce a fost umilit de Dana Budeanu. I-a dat replica scurt și la obiect
Maurice Munteanu i-a oferit un raspuns scurt si la obiect Danei Budeanu

Cum a reacţionat Maurice Munteanu după ce a fost ironizat de Dana Budeanu. „Băi, feshânistule pitic, vezi că ți-a rămas capul mare dă la Ozămpic! Lasă-ne cu sonsonsontimetră și cu harnelile despre înalta societate.

Vezi că ți-ai tras perete în garsonieră, Mariusică din Militari. Lasă-ne cu moda!”, a scris Dana Budeanu în urmă cu două săptămâni, acuzându-l pe Maurice Munteanu că ar fi slăbit cu ajutorul unor pastile și nu cu ajutorul dietei, așa cum ar fi declarat acesta.

Replica lui Maurice Munteanu dupa ce a fost umilit de Dana Budeanu

Maurice Munteanu nu a vrut să intre în polemică și a dat o replică neașteptată, prin intermediul Fanatik, care s-ar putea să o deranjeze pe creatoarea de modă. „Nu cunosc personajul. Nu mă interesează!”.

Acesta a mai spus că nu se enervează de obicei și că lumea poate interpreta greșit atitudinea sa de la „Bravo, ai stil”. „Eu, la Bravo, nu mă enervez. Eu am un temperament mai exploziv. E pur și simplu maniera mea de a mă manifesta. La fel sunt și cu prietenii mei, la fel sunt și cu mama, nu înseamnă că mă enervez. Sigur că te simți inconfortabil, că e o chestiune firească să vezi pe cineva într-un echilibru emoțional precar fie el și de moment. Eu cred că oamenii nu trebuie să o ia personal și să ia criticile de o manieră constructivă. E vorba de niște haine până la urmă, că nu operăm pe creier”, a declarat Maurice Munteanu.

Cine este Maurice Munteanu?

Internauții sunt extrem de curioși să afle cine este Maurice Munteanu. Ei bine, în cele ce urmează, o să vă oferim cele mai interesante informații despre celebrul designer. Odată cu apariția la emisiunea “Bravo, ai stil!” de pe Kanal D, notorietatea acestuia a crescut.

Maurice este fashion editor la revista „Elle România” și unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri de modă de la noi din țară.

Pe numele real Marius Munteanu, are vârstă de 42 de ani și nu este căsătorit. Acesta nu are niciun copil dintr-o relație anterioară și nici o fiica despre care s-a tot zvonit. Rafinatul designer este o persoana plină de umor, după cum îl descriu apropiații, și își asumă tot ce face.

Datorită meseriei sale a fost de multe ori blamat și i-au fost adresate injurii cu privire la orientarea sa sexuală. Cu toate acestea, Maurice este o persoană extrem de asumată și știe să gestioneze orice fel de situație.

Copilăria acestuia a fost una extrem de liniștită și nu a dus lipsă de nimic. În adolescență s-a bucurat de petreceri și vacanțe, părinții acestuia fiind genul de persoane mai petrecărețe.

Adauga un comentariu