Actualitate

Reprezentanții PSD au răbufnit: „Alegerile anticipate, cea mai mare farsă electorală”

Publicat: 09 ian. 2020

PSD a transmis joi că subiectul alegerilor anticipate reprezintă „cea mai mare farsă electorală” pregătită de un partid după Revoluție și că miza ar fi ca liberalii să primească un „cec în alb” să poată anula majorări de pensii și salarii.

„Alegerile anticipate, cea mai mare farsă electorală, prin care PNL încearcă să evite consecințele anulării majorărilor de pensii și salarii. Intenția PNL de a declanșa alegeri anticipate înainte de data de 1 septembrie 2020 reprezintă cea mai mare farsă electorală pregătită de un partid politic după Revoluția din 1989.

Declarațiile din ultima perioadă ale reprezentanților PNL indică faptul că scopul real al alegerilor anticipate este de a obține votul cetățenilor înainte de termenul la care Guvernul ar trebui să crească punctul de pensie și salariile din învățământ, conform legilor în vigoare, adoptate în guvernarea PSD. Singurul motiv care explică insistența privind alegerile anticipate este că, în acest fel, PNL ar putea obține un cec în alb din partea cetățenilor, ce i-ar permite ulterior să anuleze majorările de pensii și salarii, fără a suporta costul electoral al unei astfel de măsuri”, a transmis joi PSD pe Facebook.loading...

Adauga un comentariu