Magazin

Restaurantele, cafenelele și zonele de foodcourt din Palas și Iulius Mall Iași sunt deschise și în interior

Publicat: 27 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Restaurantele cafenelele și zonele de foodcourt din Palas și Iulius Mall Iași sunt deschise și în interior

Te întrebi dacă poți savura preparatul preferat în atmosfera de restaurant? Dacă te poți bucura de pauza de masă cu specific internațional în interiorul food courtului sau de o băutură bună la cafeneaua favorită? Da, suntem deschiși! Capacitatea în interior a fost redusă la 30% din mese, dar te întâmpinăm cu aceeași atmosferă plăcută, cu responsabilitate și măsuri de protecție!

Zonele de foodcourt de la Palas și Iulius Mall Iași, restaurantele și cafenelele te așteaptă cu preparate apetisante și în interior, iar muzica tomnatică și atenția personalului îți garantează o masă perfectă. Cel mai important este să fim în siguranță, așa că locurile au fost reduse la 30% din capacitate în interior, se respectă măsurile de distanțare fizică și de protecție, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor. De asemenea, am implementat un mecanism care indică dacă mesele sunt dezinfectate, prin semnalizare interactivă, iar sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare. Atunci când sunt zile frumoase de toamnă, te poți bucura de ele și de o masa delicioasă la terase, care funcționează la capacitate maximă.

Indiferent dacă îți fac cu ochiul clătitele sau burgerii, preparatele orientale sau mediteraneene, bunătățile italiene sau asiatice, mâncarea tradițională sau cea mexicană, în foodcourt-ul din Palas și lulius Mall Iași găsești o ofertă completă. Tot aici poți alege și deserturi făcute după reţete ispititoare.

În același timp, cafenelele și restaurantele tematice pregătesc cu măiestrie preparatele delicioase care îți plac atât de mult, pe care le poți savura în atmosfera relaxantă din interior sau la terasă. Personalul lucrează cu responsabilitate pentru a-ți oferi servicii în siguranță, iar tu îți potolești pofta și economisești timp.

Departament PR IULIUS

W: www.palasiasi.ro

E: [email protected]

 

Adauga un comentariu