International

Restaurantele şi barurile, închise în Franţa

Publicat: 14 mart. 2020
VENICE, ITALY - MARCH 8: Two foreign tourists talks to each other in a completely empty San Marco Square on March 8, 2020 in Venice, Italy. Prime Minister Giuseppe Conte announced overnight a "national emergency" due to the coronavirus outbreak and imposed quarantines on the Lombardy and Veneto regions, which contain roughly a quarter of the country's population. Italy has the highest number of cases and fatalities in Europe. (Photo by Marco Di Lauro/Getty Images)

Premierul francez a dispus închiderea, de duminică, a tuturor barurilor, restaurantelor și magazinelor neesențiale din toată țara, în lupta împotriva epidemiei de coronavirus.

Premierul francez a ordonat duminică tuturor barurilor, restaurantelor și magazinelor neesențiale să se închidă în toată țara în lupta împotriva epidemiei de coronavirus.

Edouard Philippe a făcut anunțul sâmbătă seara. „Obiectivul nostru este să vă protejăm. Sunt conștient de efortul și sacrificiile pe care vi le solicităm „, a spus el.

„Am încredere că francezii pot înțelege gravitatea situației”, a spus Philippe.

Premierul francez a spus că sfatul majorității specialiștilor a fost că guvernul ar trebui să intensifice măsurile restrictive, pentru a încetini epidemia.

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut la 4.499, de la 3.661 vineri, iar numărul deceselor s-a majorat cu 12, la 91, conform Reuters.

Adauga un comentariu