Prima pagină » Culinar » Reţetă de Florii – Pate de peşte
Reţetă de Florii - Pate de peşte

Reţetă de Florii – Pate de peşte

09 apr. 2020, 10:48,
în Culinar

Cum era expresia? Se prepară cât ai zice… peşte!. Tartinabil, bun pentru toată familia la micul dejun!

Ingrediente:

1 conservă ton în suc propriu
100 g macrou afumat
70 g cremă de brânză
2 linguri smântână fermentată
½ legătură mărar
zeama de la ½ lămâie
sare, piper, după gust
pătrunjel, pentru ornat

Mod de preparare:

Scurgi foarte bine tonul din con – servă şi îl pui într-un blender. Cureţi macroul afumat de piele şi de toate oasele, îl rupi bucăţi şi îl adaugi peste ton împreună cu smântâna, crema de brânză, zeama de lămâie, mărarul tocat, sarea şi piperul. Mixezi până obţii o pastă omogenă. Serveşti pateul pe felii de pâine prăjită, decorat cu frunzuliţe de pătrunjel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`