Titlurile zilei

LIVE VIDEO Revelion 2020! La mulţi ani, Iaşi! La mulţi ani, România! GALERIE FOTO/ UPDATE

Publicat: 31 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

*****Cotidianul BUNĂ ZIUA IAŞI (bzi.ro) vă urează un sincer şi călduros La mulţi ani! Ne bucurăm că aţi fost alături de noi într-un număr atât de mare! În anul ce vine vom fi la fel de promți! La mulţi aniii!!!!

UPDATE: Ieşenii au avut parte de un Revelion spectaculos la Palatul Culturii

Centrul oraşului Iaşi a găzduit petrecerea de Revelion organizată de Primăria Municipiului. În noaptea dintre ani au fost prezenţi mii de ieşeni care s-au bucurat de un spectacol impresionant.

Cei care au ales să se bucure de un Revelion în aer liber, au servit şampanie şi s-au bucurat de un concert al artiştilor Hara, Trupa No Stress, Ovidiu Lipan Ţăndărica şi mulţi alţi artişti locali.

În capitala Moldovei n-a lipsit şi tradiţionalul foc de artificii care a luminat cerul oraşului, având o durată de circa 10 minute. Ieşenii au putut privi peste 2 000 de focuri de materiale pirotehnice.

De asemenea, forţele de ordine au fost prezente pentru a se asigura că nu se vor produce evenimente nedorite.

 




*** Stai alături de BZI.RO! Vom transmite LIVE VIDEO întreg focul de artificii! Reporterii noştri vor surprinde cele mai frumoase şi emoţionante momente din noaptea dintre ani! 

UPDATE: Primarul Iaşului, Mihai Chirica, va urca pe scenă începând cu ora 23.00

Mii de ieşeni sunt prezenţi în această seară pe esplanada din faţa Palatului Culturii pentru a asista la concertul organizat de municipalitate cu oacazia trecerii în noul an. În această seară, pe scena amplasată în fata edificiului simbol al oraşului urca o serie de artişti consacraţi din ţară şi din străinătate. În cadrul evenimentului vor cânta Hara, Trupa No Stress și alții, aceştia vor avea câte un recital de minimum 45 de minute fiecare. Excepție de la acest program face celebrul Ovidiu Lipan Țăndărică, care va susține un recital de 15 minute, chiar la trecerea dintre ani.

Focurile de artificii vor avea loc în zona Palatului Culturii și vor fi sincronizate pe fond muzical personalizat, cu durata de minimum 10 minute. Vor fi trase cel puțin 2.000 focuri de materiale pirotehnice, iar înălțimea exploziilor pe cer va atinge chiar și 130 de metri.

 

Adauga un comentariu