Bursa Barfelor

Revolta pensionarilor din cejău. Iată cine o să stea cu furci și topoare pe pietonal

Publicat: 09 apr. 2021

Babetele bârfitoare continuă rubricuța cu o altă treabă de pe la noi de prin casa cu pătrate, din buricul târgului. Reforma de a scăpa de pensionarii de la cejău s-a cam lăsat cu scandal pe acolo. După ce au fost ejectați din cejeu, pensionarii care lucrau bine mersi s-au aliat ca să dea în gât enstituția. Ca de revoltă e taman Fănică Costiclă cu Escu, fostul șăfuț al Auditoriului. După ce mai lunile trecute i s-a spus pa și pusi, ăsta și cu alți pensionari mătrășiți s-au dus repede la un avocat ca să vadă ce și cum pot să anuleze decizia. Păi ei sunt șmecheri de ăștia, vor și pensie milițenească, și salariul de la cejău. Că un singur sălărel nu le ajunge după vreo treij’ de ani de frecat buha pe acolo. Acuma, cică o să iasă tămbălău mare, că Fănică nu vrea să se lase nicidecum. Babetele își pun și ele deoparte semințele, că cică se anunță meci mare la Trebunal.

Comentarii
  • Dacă musiu Constantinescu ar fi scuturat bine, ar sări din el trafic de influență, abuz în serviciu,mită în formă continuată și altele. Toate astea au legătură cu DGASPC ul minune, unde toate misiunile de audit au ieșit boboc, cu centrul din Galata unde fratele boem al lui Constantinescu a fătat un bust, cică al lui Eminescu, gurile rele spun că seamănă mai mult cu eterna șefă de centru, Geta Gogoașa Dumitrachi, sora vitregă a lui Ioan Ticu, directoraș adjunct,șpăgarși așa mai departe…să ne explice domn Constantinescu mai mare peste auditori, cum a ieșit misiunea ad-hoc făcută de imbecila de auditoare,cu nota 5 la examenul de promovare, Carolina Huțanu, în legătură cu furtul produs de madam Dumitrachi și acolitele sale de la bucătărie, vis-a-vis de sponsorizarea de la Vel Pitar cu gogoși și cornuri plus câte șpăgi a încasat personal domnul auditor de la Geta Dumitrachi și de Ticu Ioan. Se impune un audit care să verifice activitate domnului Constantinescu.Un audit de performanță.

  • Cineva gavroche de mai sus știe și carte dar mai ales cunoaște fapte. Ca musiu Costicla cu escu este infectat de corupție se cunoaște de zeci de ani. Amintiți va de afacerea cu lenjerie de la garda financiară unde a fost sefut pus de șmecherași cu ochi albaștri. Tot ei l-au ejectat. După ani buni l-au reabilitat și via liberală de la primăria Letcani a fost catapultat de băiatul kolonel nespălatu in brațele luni Dom Costică răposațu fără fanfara ,la kjy. Sunt mai mulți ca fanica cu pensie oficială in declarațiile de avere la kjy dar sunt protejați de kabinetul cu paralele. Asa ca pana pe la 70 de ani ,adică pana in 2025 onorabilul care l-@ turnat pe prezidentul cu Săgeata zis cristhy prostovanul,o sa și facă veacul prin casa pătrățoase. Și la mai mare spre necazul lui kostel tablagiu !
    Atenție la amicul costicla hauditul ca are o puscoace cu billoase

Adauga un comentariu