Actualitate

Revoltator! Marius Bodea nu tine audiente la cabinetul parlamentar, dar face combinatii cu pseudojurnalistul Gabriel Gachi

Publicat: 18 aug. 2019

Pseudojurnalistul Gabriel Gachi nu inceteaza sa ne surprinda. In aceasta dimineata, la ora 11.00, acesta a avut o intalnire cu nimeni altul decat Marius Bodea. Pentru a primi noile tinte care se vor regasi in textele acestuia, nu a ezitat si la ora stabilita a fost vazut intrand in biroul parlamentarului Bodea. De-a lungul timpului, Gachi nu a scris niciun rand despre jaful facut la Aeroport de Marius Bodea si de camarila liberala, nu a scris un rand despre faptul ca Bodea este unul dintre cei mai slabi parlamentari din istoria Iasului. Nici nu avea cum sa scrie vreun rand de rau despre Marius Bodea, din moment ce el isi ia tainul lunar de la liberal, pentru atacurile din fituica lui, pe care oricum nu o citeste nimeni. Iata ca la biroul parlamentar, Marius Bodea nu tine audiente pentru oameni, ci face combinatii.

ALERTA de DEONTOLOGIE! Gabriel Gachi are intelegeri subterane cu Maricel Popa?! Pe cine va mai ataca in obscura lui fituica

Disperat ca in sondaje este clasat sub scorul partidului, unul sub 20 la suta in municipiu, Bodea mai plateste cativa lei lui Gabriel Gachi pentru a mai arunca o galeata de laturi in capul actualului primar.

 

 

Comentarii
  • ies la iveala combinatiile lui Chirica si muriti, este? Mama voastra de vagabonzi. Daca se duce era Chirica dispar si combinatiile voastre. Dati in Gachi ca e singurul jurnalist care il demasca pe ordinarul asta de primar. Pseudojurnalism se practica la voi, ziar de partid mafiot.

  • Gachi o ******** de ziarist un frustrat libidinos! Nu i face pielea doi bani! Iar Bodea un înfumurat și jumătate ! Mi e sila de amândoi ! La gunoi rataților !

  • In afara ca a demascat combinatiile lui Chirica (pentru care am tot respectul) Gachi sa nu creada nicio secunda ca iesenii il vor alege pe Bodea , ca primar. Niciodata. Daca cineva il va da jos pe Cap de albina ala va fi un outsider, nicidecum rasuflati d’alde Bodea, despre care stim f bine cate parale fac. Asadar, daca Gachi face ceea ce face pt ieseni si pt conceptul de presa, este f bine; dar daca o face pt expiratul ala de Bodea? nu-i este aluia cu niciun folos.

Adauga un comentariu