Bursa Barfelor

Rezervă din spital, renovată pe repede înainte pentru ca senatorul să poată fi internat în lux

Publicat: 05 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Rezervă din spital renovată pe repede înainte pentru ca senatorul să poată fi internat în lux

La final de rubricuță, babele vă povestesc câte ceva despre marele sinator Arăgăzel Pompa. De ceva vreme, sinatorul pare că a avut niște stări de rău, iar acum câteva zile a ajuns la spetal. Cică au fost scoși pacienții dintr-o rezervă, s-a văruit, s-a schimbat mocheta, s-a instalat Netflix pe televizor și s-au schimbat și obiectele sanitare din baie, că, deh, vine domn’ sinator la tratament. Apăi, bre, senatoare, oare n-ar trebui să te fi internat tu la spetalul din Lețcani, ăla pe care ai aruncat meleoane de euro? Să vezi și tu cum e să stai cu 10 în salon, să vezi cum mor oameni lângă tine, să țipi și să nu vină nimeni să-ți aducă ceva? Oare cum ar fi? Acum e boierie la Lețcani, e cald, nu e ca astă iarnă, când nici nu știai de ce mor pacienții, de frig sau de covid? Deh, Arăgăzele, de unde să știi tu… Fă-te sănătos că bine nu poți fi!

Comentarii
  • Pai hai sa-l internam la Spiridon, ii dam lista cu medicamente de cumparat si pt anestezie o tigaie in cap si ca analgezie postoperator putem incerca niste palinca, e buna si la dezinfectat plagile, chiar am putea deschide un chiosc la poarta cu tuica si derivate in scop medical.
    Poate se trezeste si Alexe care l-a sustinut si Timofte si toti ceilalti care macar in ceasul 12 ar putea sa renunte la cretinismele politice de bahlui si sa- l schimbe pe idiot.

Adauga un comentariu