Actualitate

#Rezistenții de la USR fuzionează cu PLUS. Când se întâmplă

Publicat: 27 ian. 2020

Birourile Naționale ale USR PLUS au decis astăzi în ședința comună de alianță, să solicite organizațiilor un mandat pentru organizarea unui congres de fuziune în luna iulie.

USR și PLUS vor fi un singur partid politic începând din luna iulie. Cele două partide vor face un congres comun și vor deveni o singură formațiune.

Decizia va fi luată în Comitetul politic al USR și în Consiliul Național al PLUS, care vor avea loc pe 8 februarie, în București. În cursul lunii februarie, filialele USR și PLUS sunt încurajate să își desemneze de comun acord candidații comuni ai Alianței la alegerile locale, se arată într-un comunicat de presă

În cadrul ședinței de astăzi, a fost completată și echipa executivă a Alianței USR PLUS. Astfel, membrii Comisiei comune a Alianței sunt:
Coordonare – Dragoș Tudorache (PLUS)
Comunicare – Ionuț Moșteanu (USR)
Juridic – Silviu Dehelean (USR)
Finanțare – Dragoș Neacșu (PLUS)
Politici publice – Oana Țoiu (PLUS)
Campanii – Moise Guran (USR).loading...

Comentarii
  • Uite asa e cu crezu politic. Eu ma duc la unii, aia sunt absorbiti de altii. Asa am patit si cu berea, printre altele.
    Da’ crezu meu politic, implicarea mea manageriala de specialist exceptional, aia nu se pune ? Macar consilier sa ma aleaga.

  • …aaaa nu stai ca i-am ametit (prea multi astia) 🙂 – Pro nu e Plus, deci nu e Ponta ci e exMISA (pt cine stie) … asa ca ecuatie acum e #rezist + MISA = Love (clar e cu Love de la Tantra lu’ Guru Bivo) e si mai tare megaLOL !!!!

Adauga un comentariu