Rezultate finale Bacalaureat 2020 Iași. Încă şase decariști în județ. Nu mai puţin de 18 elevi, din judeţul Iaşi, au luat nota 10 la examenul maturităţii. Șase elevi au primit nota maximă după ce au depus contestaţie. Notele finale la examenul maturității. Astăzi, 5 iulie 2020, s-au afișat rezultatele finale la Bacalaureat 2020, cu notele după contestații.
Rezultate finale Bacalaureat 2020. Încă şase decaristi la Iași
Rezultatele la Bac 2020 le pot afla doar absolvenții, nu și colegii lor, pentru că, din acest an, sunt anonimizate, fiecărui elev atribuindu-se un cod.
Primele rezultate la Bacalaureat au fost afișate marți, 30 iunie, pe bacalaureat.edu.ro. Au fost depuse 62.790 de contestații. Dintre acestea, 23.954 de contestaţii au vizat lucrări la proba scrisă de Limba şi literatura română. Cele mai multe contestații au fost în București, 7.380.
Rezultatele finale la BAC 2020 se afișează pe bacalaureat.edu.ro.
Care este secretul succesului tinerilor cu media 10 la examenul de Bacalaureat din Iași? Cei mai mulți dintre cei 12 absolvenți de clasa a XII-a care au obținut media 10 pe linie povestesc cum au reușit să obțină o asemenea performanță. De asemenea, liceenii de 10 au planuri interesante și frumoase de viitor. Își doresc să urmeze o facultate care să le permită să aibă o carieră de excepție
Care a fost secretul succesului tinerilor cu media 10 la examenul de Bacalaureat din Iași? La această întrebare au răspuns cei 12 liceeni care sunt marii performeri ai „testului maturității” pentru orice adolescent. Reporterii cotidianului BZI au reușit să obțină reacții din partea „decariștilor” din Iași la examenul de Bacalaureat 2020. Liceenii de 10 au planuri interesante și frumoase de viitor și își doresc să urmeze o facultate care să le permită să aibă o carieră de excepție.
Drumul succesului tinerilor cu media 10 la examenul de Bacalaureat din Iași
După 4 ani și un drum presărat cu multe greutăți și provocări, 12 absolvenți de clasa a XII-a din Iași au finalizat examenul de Bacalaureat 2020 cu media 10.
„Pregătirea mea pentru Bacalaureat s-a bazat în principal pe interesul pe care l-am manifestat la ore în timpul liceului și s-a intensificat în ultimele două luni, în care m-am concentrat pe interpretarea și valorizarea textelor de la Limba română și exersarea continuă a rezolvării de teste la Matematică. Pentru Informatică am fost pregătită deoarece este una dintre pasiunile mele și am participat în fiecare an la Olimpiadă, obținând diferite premii la etapa județeană. Contextul în care ne-am aflat în această perioadă mi-a permis să mă pregătesc în ritmul meu.
Deși consider că notele nu ne definesc, îi sfătuiesc pe elevi să fie silitori la ore, ușurându-și astfel activitatea de pregătire pentru Bacalaureat. Pe profesori îi sfătuiesc să se concentreze mai mult pe formarea viitorilor cetățeni ai societății, nu doar pe performanța școlară. Eu am avut noroc de profesori foarte deschiși la minte, care s-au implicat corespunzător în dezvoltarea mea. În continuare voi aplica la Facultatea de Informatică din Iași, deoarece îmi doresc să rămân în țară și să îmi urmez pasiunea pentru programare”, a declarat Delia Ioana Oloeriu, de la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil”, din Iași.