Eveniment-Social

Rezultate finale la proba scrisă a concursului de director şi director adjunct din şcolile din Iaşi au fost afişate. Nu s-a luat niciun 10

Publicat: 20 oct. 2021
Între 15 noiembrie și 8 decembrie urmează proba de interviu

Astăzi, 20 octombrie 2021, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi a publicat lista finală a notelor la proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Iași, sesiunea 2021.

De precizat faptul că niciun candidat nu a luat nota maximă. De asemenea, aproximativ o zecime din participanţi au picat. Lista rezultatelor finale poate fi consultată AICI!

Comentarii
  • Examene de 2 lei se vede proasta administrare a unor scoli nu pot generaliza dar 80% este pur politic. Numiri politice a unor oameni slabi și incompetenți pe care partidele trebuie sa ii binecuvânteze pentru ca au făcut campanie în 2019, 2020.
    Nivelul de pregătire a elevilor lasă de dorit
    Nivelul profesorilor se vede prin elevi
    RUȘINE sa politizat si educația, orișice urma de bun simt din scoli.
    ROMÂNIA ești ceea ce sa dorit

  • De ce la concursul de titularizare numele celor care sustin examenul este public, iar la directori nu. Probabil cei care nu au luat si sunt inregimentati politic sa poata continua cu delegatie. Rusine .

Adauga un comentariu