Magazin

Rezultatele exceptionale ale terapiei cu laser – tratamente dovedite realizate de specialistii My Beauty Clinic

Publicat: 03 iul. 2020

Cum ar fi daca ai stii ca exista o varianta de tratament pentru stoparea caderii parului, recomandata deopotriva barbatilor si femeilor, total neinvaziva si cu rezultate vizibile in scurt timp?

Un tratament raspandit deja in alte tari, terapia cu laser contra caderii parului este la momentul actual o noutate in Romania, in Occident fiind insa o tehnica dezvoltata si demonstrata, ce utilizeaza cele mai noi tehnologii.

Cum actioneaza terapia cu laser?

Tratamentul cu laser functioneaza treptat si sigur, nu are niciun efect advers si nu necesita pregatire in prealabil sau recuperare dupa sedintele programate. In termeni specifici, terapia cu laser are urmatoarele efecte:

  • Sporire apermeabilitatii pielii scalpului, sustinand procesul de curatare si regenerarea acestuia;
  • Imbunatatirea circulatiei sanguine la nivelul scalpului, fiind facilitat aportul de nutrienti catre foliculi;
  • Energizarea foliculilor de par, stimulandu-i sa intre in procesul natural de regenerare;
  • Repararea structurii firului de par si cresterea vitalitatii acestuia, prin absorbtia de oxigen si eliminarea toxinelor;
  • Stimularea sintezei de proteine si a denozintrifosfat (ATP), crescand functia osmotica a celulei.

Cand este vorba despre cauzele caderii parului, fiecare caz este unic. Specialistii My Beauty Clinic respecta un protocol precis atunci cand clientii se programeaza: consultatie detaliata, identificarea cauzelor caderii parului si realizarea unui plan de tratament personalizat.

Studiu de caz – Rezultatele exceptionale ale terapiei cu laser

Ionut (42 ani, Iasi – antreprenor, absolvent al SNSPA Bucuresti) se numara printre primii clienti ai clinicii My Beauty Clinic, care s-au bucurat de rezultate optime, in scurt timp de la inceperea sedintelor. In vara anului 2019 s-a prezentat la clinica pentru o consultatie, in urma careia a fost identificata cauza caderii parului, dupa care i-a fost propus un program de tratament adecvat. Fiind impresionat de consultatie, Ionut a inceput programul de tratament propus de specialistii My Beauty Clinic – tratamentul Complet cu laser, pentru o perioada de 3 luni, rezultatele fiind evidente dupa 5-6 saptamani.

Rezultate obtinute si discutia avuta in cadrul consultatiei de verificare l-au determinat sa continue tratamentul. Dupa aproximativ 4 luni schimbarea s-a produs nu doar in aspect, ci si in atitudinea lui Ionut: stare de bine si incredere in sine.

  • Ce anume te-a determinat sa programezi o consultatie la clinica My Beauty Clinic?

Am folosit tot felul de produse pentru stoparea caderii parulu isi am constatat ca nu prea functionau. La un moment dat am vazut tratamentul propus de My Beauty Clinic, asa ca am cercetat online. Spre surprinderea mea, am inteles ca tratamentul cu laser este un tratament eficient, folosit in tarile vestice, care ofera rezultate foarte bune. Atunci, mai mult ca oricand, am realizat ca trebuie sa fac ceva pentru a rezolva problema parului, pana nu e prea tarziu. Asa ca m-am programat la consultatie, nu aveam nimic de pierdut.

  • Cum ai descrie experienta ta cu tratamentele oferite?

In primul rand, nu a fost o problema sa ajung saptamanal la clinica: tratamentele laser sunt realizate in sedinte scurte (20-30 de minute) si nu necesita recuperare. In ceea ce priveste produsele – sunt simplu de folosit si le-am integrat in rutina mea foarte usor. Fiind o terapie neinvaziva, pot spune ca a fost foarte simplu de urmat, nici nu pot spune ca am simtit ca fac un tratament – nu exista efecte secundare.

  • Cand au aparut rezultatele si cum te-ai simtit pe parcursul terapiei?

Rezultatele au fost vizibile din primele saptamani, insa am avut rezerve, nu voiam sa fiu prea optimist. In momentul in care am avut consultatia periodica, dupa 6 saptamani, am vazut clar diferenta: parul meu se regenera, firul de par era mai gros si mai sanatos. Acela a fost momentul in care am rasuflat usurat – stiam ca sunt pe calea cea buna, dar cel mai important, starea de spirit mi s-a schimbat. Acestea au fost argumentele care m-au motivat foarte mult sa continui tratamentul constiincios.

  • Si cum te simti acum – ce a insemnat schimbarea aceasta pentru tine?

In mod evident, ma simt mult mai bine, parul meu arata din ce in ce mai bine. Am un sentiment de incredere si sunt entuziasmat – nu realizasem cat de mult ma afecta caderea parului – acum ca si-a revenit, ma simt mai bine, din toate  punctele de vedere.

  • Ce sfaturi le-ai oferi celor care se confrunta cu caderea parului?

Sa nu mai astepte – cu cat se ocupa mai devreme de vindecarea cauzelor caderii parului, cu atat rezultatele sunt mai bune. Bineinteles, le recomand sa se programeze la o consultatie – au doar de castigat. Vor afla lucruri interesante despre parul lor, tratamentul recomandat este personalizat, li se vor prezenta pasii pentru a rezolva problema. Totul se desfasoara intr-o atmosfera relaxanta, cei de la My Beauty Clinic stiu cum sa abordeze acest subiect sensibil – caderea parului. Consultatia este foarte amanuntita, sunt oferite solutii clare, asa ca ramane la latitudinea fiecaruia daca decide sa ia masuri dupa identificarea cauzei caderii parului. Rezultatele terapiei cu laser vor avea insa efecte exceptionale pentru aspectul fizic, pentru bunastare si starea de spirit. Tot ce pot spune e  ca problema nu va disparea de la sine, cauzele caderii parului sunt profunde si nu pot fi evaluate, identificate si remediate decat de catre un specialist.

My Beauty Clinic este aliatul tau – locul potrivit pentru a incepe lupta contra caderii parului!

Date de contact:

Telefon – 0723 125 124

Mail –contact@mybeautyclinic.ro

Website –www.mybeautyclinic.ro

 

 

 

 

 

Adauga un comentariu