Prima pagină » Local » Rezultatele parțiale pentru concursul de admitere în clasa a V-a la cele mai importante licee și colegii din Iași! Concurența a fost una uriașă
Rezultatele parțiale pentru concursul de admitere în clasa a V-a la cele mai importante licee și colegii din Iași! Concurența a fost una uriașă

Rezultatele parțiale pentru concursul de admitere în clasa a V-a la cele mai importante licee și colegii din Iași! Concurența a fost una uriașă

19 mai 2024, 11:01,
BZI.ro, în Local

Ieri, 18 mai 2024, au fost publicate rezultatele preliminare pentru concursul de admitere în clasa a V-a la mai multe licee și colegii din Iași.

Rezultatele pentru Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași  le găsiți AICI.

Rezultatele pentru Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași le găsiți AICI.

Rezultatele pentru Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Iași   pentru concursul „Euclid” și concursul „Micii Alecsandriști”  le găsiți AICI.

Rezultatele pentru Liceul Teoretic „Miron Costin” Iași le găsiți AICI.

Astăzi, 19 mai 2024, la Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” Iași se organizează Concursul „Cantemir – Junior” (limba și literatura română, matematică).

În data de 25 mai 2024, se desfășoară concursuri de admitere la Colegiul Național Iași, Liceul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Liceul Teoretic „Ion Neculce” Târgu Frumos, iar în perioada 25-26 mai la Colegiul Național Pedagogic „Vasile Lupu” Iași.

Rezultatele inițiale de la concursul organizat de către Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil”, care a avut loc ieri, 18 mai 2024, vor fi afișate miercuri, 22 mai 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024