Actualitate

Rezultatele testelor pentru Covid-19 ale lui Horia Moculescu

Publicat: 01 mai 2020
3

Cunoscutul compozitor Horia Moculescu (83 de ani) s-a simțit rău și a fost internat de urgență cu suspiciuni de coronavirus. Rezultatele celor patru teste sunt negative, a transmis vineri dr. Adina Alberts citându-l pe Horia Moculescu.

„Da, domnul Horia Moculescu a fost testat pentru COVID-19! A fost o noapte de foc și foarte încărcată emoțional în spitalul în care a fost internat aseară, pentru că marele maestru a manifestat simptomele unei răceli. Și pentru că eu cunosc bine atenția pe care o are pentru sănătatea să, pentru că dl Horia Moculescu este unul dintre seniorii din grupa de risc de care Asociația Dr. Adina Alberts se ocupă îndeaproape, nu am crezut nicio secundă că ar putea avea COVID-19.

Astăzi, imediat ce am aflat că are probleme de sănătate, l-am sunat și am auzit din gura dumnealui cea mai bună veste: “Rezultatele celor patru teste sunt „NEGATIVE!” Acum este ACASĂ, se bucură că a trecut peste această emoție și mi-a dat acceptul să împărtășesc cu dumneavoastră minunată veste! Îi transmit și aici, așa cum i-am spus și telefonic: “Mă bucur enorm, MAESTRE!!! MULTĂ SĂNĂTATE și să ne revedem cu bine! Vă iubim!”, a scris vineri dr. Adina Alberts pe pagina acesteia de socializare.

Adauga un comentariu