Sport

Rezultatul celui mai spectaculos meci de box al anului: Mike Tyson vs Roy Jones Jr. – VIDEO

Publicat: 29 nov. 2020
Mike Tyson vs Roy Jones Jr.

Mike Tyson a urcat în ring la 54 de ani. El s-a luptat cu Roy Jones Jr în vârstă de 51 de ani.

Meciul a avut loc la STAPLES Center din Los Angeles. După desfășurarea a opt runde, decizia a fost de egalitate.

Un arbitru a văzut egalitate, altul victorie detașată pentru Mike Tyson, în timp ce al patrulea arbitru a văzut o victorie la limită pentru Jones Jr.

Iată cum au judecat arbitrii:

Chad Dawson: 76-76

Christy Martin: 97-73 pentru Tyson

Vinny Paz: 80-76 pentru Jones Jr.

Tyson și Jones Jr au terminat la egalitate, după ce arbitrii au acordat următoarele note:  76-76, 79-73 în favoarea lui Tyson și 80-76 în favoarea lui Roy Jones Jr.

The New York Times: „Pentru ca 2020 să fie complet, Mike Tyson a urcat din nou în ring. Imaginile cu Mike Tyson în ring, la 54 de ani, au devenit în scurt timp virale. Nu a fost chiar un meci în adevăratul sens al cuvântului, Mike Tyson și Roy Jones Jr au oferit un demonstrativ. A fost mai mult un show care ne-a făcut să fim nostalgici după trecut, decât un meci de box autentic”.

Ce scrie presa internațională după revenirea lui Mike Tyson în ring, la 54 de ani

Gazzetta dello Sport: „Show-ul de revenire al lui Tyson s-a terminat la egalitate. După opt runde pline de clasă în compania lui Roy Jones Jr, arbitrii nu au găsit un învingător. Acum putem deja să ne gândim la un al doilea meci. La 15 ani de la ultima gală, Iron Mike Tyson a luptat într-un mod epic, eroic”.

BBC: „Mike Tyson și Roy Jones Jr au depășit temerile organizatorilor și au pus în scenă un meci suficient de spectaculos. Tyson a fost în formă maximă, a reușit să livreze câteva lovituri impresionante. Nimeni nu s-a declarat dezamăgit de prestația celor doi”.

Marca: „Revenirea lui Tyson s-a terminat cu o remiză, însă nimeni nu poate contesta clasa campionului. Tyson și Jones Jr au oferit câteva lovituri care ne-au amintit de vremurile în care se aflau în vârf”.

Câți bani încasează Mike Tyson și Roy Jones Jr

8 runde s-au luptat Mike Tyson și Roy Jones Jr, în Staples Center din Los Angeles, într-un demonstrativ extrem de spectaculos, având în vedere vârsta lor.

Mike Tyson va primi zece milioane de dolari pentru acest meci demonstrativ. „Iron Mike” a declarat încă de la început că toți banii vor fi donați în scopuri caritabile.

De partea cealaltă, Roy Jones Jr o să încaseze un cec în valoare de 1 milion de dolari.

Adauga un comentariu