Sport

Rezultatul incomparabil al Simonei Halep in tenisul feminin!

Publicat: 23 oct. 2019

Deși a întâmpinat probleme serioase în urma accidentării la spate, Simona Halep reușește să devină unică în lume prin rezultatul incomparabil. Tenismena a reușit să impresioneze.

Numărul 1 mondial este singura jucătoare din lume ce a reușit să întreacă 300 de săptămâni continue în top 10 WTA. Simona Halep pe data de 27 ianuarie 2014 a reușit să intre în top 10 WTA. De peste cinci ani, tenismena este în elita tenisului feminin mondial.

Campioana noastră a reușit să bifeze o bornă dificil de egalat, luni, 21 octombrie. Venus Wiliams a fost egalată de Simona Halep din 4 septembrie 2019. Recordul jucătoarei profesioniste din SUA deținea recordul de 16 ani și cumula 293 de săptămâni succesive în Top 10 WTA. Această perfomanță a fost realizată între anii 1998-2003.

Performanța de neegalat a Simonei Halep. 300 de săptămâni în top WTA

„Este destul de impresionant, mă bucur că am putut face toate aceste lucruri de până acum, sunt rezultate mari și desigur că toată munca îmi este răsplătită. Sunt fericită să fiu în această poziţie şi, aşa cum vedeţi, chiar mă bucur să joc tenis”, a declarat Simona Halep după turneul de la Miami.

Turneul Campioanelor are loc între 27 octombrie – 3 noiembrie. Premiile sunt în valoare de 14 milioane de euro. Simona Halep alături de antrenorul Darren Cahill sunt în Shenzhen în aceste zile.loading...

Adauga un comentariu