Magazin

Ridicăm standardele: noul ansamblu de apartamente Premium cu pachete de dotări – unicat în piață – pt. locuințe care respiră!

Publicat: 10 mart. 2021

Noile apartamente Made ToMeasure, marca UNIQUE Residence, din zona Palas, str. Sf.Andrei nr. 7-9

Înțelegem, acum mai mult ca oricând, importanta aerului pe care îl respirăm. Locuința este locul sigur în care ne retragem, în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului, iar calitatea aerului ne influențează sănătatea:pe termen scurt prin cum ne simțim, cum ne odihnim, prin evitarea gripelor, răcelilor, alergiilor, iar pe termen lung prin evitarea bolilor cronice grave cauzate de poluarea cu praf, particule fine ( PM10, 2,5), radon, substanțe organice volatile (VOC).

Ventilarea cu filtrarea-purificarea aerului care pătrunde în locuință este o soluție care asigură pe termen lung sănătatea fiecărei familii, iar locuința nepoluată va deveni cea mai râvnita soluție locativă.

Este evident, locuințele actuale sunt construite, în mod justificat, pentru a fi mai etanșe ca niciodată.În încercarea de a minimiza pierderile de căldură și costurile cu energia s-a ajuns la o izolare aproape perfectă a acestora, blocând orice aport de aer proaspăt și o mișcare naturală a acestuia.În astfel de circumstanţe, ventilaţia naturală nu oferă suficient aport de aer proaspăt și nici eliminarea aerului viciat, încărcat de umezeală, dioxid de carbon și alți poluanți interiori.

Controlul ventilației rezidențiale – îmbunătățește calitatea vieții!

Petrecem peste 80% din timp în interior iar calitatea aerului are un impact major asupra sănătății noastre. Oboseala, durerea de cap și alte simptome neplăcute sunt primii indicatori ai impactului negativ al aerului viciat asupra sănătăţii noastre, dar rareori oamenii conștientizează și asociază aceste situații cu ventilația insuficientă.(vezi mai mult Necesitatea ventilației…)

Însă, dincolo de a fi un lux, ci mai degrabă o necesitate, integrarea și controlul ventilației rezidențiale semi-centralizate, individualizate ne oferă un remediu împotriva apariției aerului viciat, a unei calității slabe a acestuia. Cu ventilația rezidențială de confort, mediul din interiorul celor patru pereți devine mult mai plăcut și calitatea vieții este îmbunătățită, asigurându-ne conținutul ideal de oxigen și umiditate în propriul apartament.

Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Ne preocupă cum vor trăi clienții noștri, pentru care,cu atât mai mult în contextul actual, asigurăm dotări pentru condiții superioare de calitate a mediului fiecărei locuințe:

IZOLAȚIE – confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu vată bazaltică, încălzire în pardoseală UPONOR, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE-filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului NOVINGAIR (România – Germania – Italia);

AUTOMATIZARE-sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.

UNIQUE ResidenceSf.Andrei – GoodValue for Money:

  • cu pachete de dotări – echipare unicat în piață – pentru locuințe care respiră;
  • include dotări și facilități extinse în prețul apartamentului;
  • randament investițional imobiliar superior.

UNIQUE Residence – proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Detalii despre proiect și prețuri – UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

Adauga un comentariu