Magazin

RINO Rent a Car pune la dispoziția clienților autovehicule pregătite direct din aeroport

Publicat: 03 mart. 2021

Multe locuri de muncă necesită transportul între diferite orașe sau chiar drumuri internaționale care necesită zborul cu avionul pentru a economisi timp. Pentru situații de acest gen este necesară o mașină pentru deplasare, iar RINO Rent a Car este agenția potrivită pentru închirieri auto.

Pentru economie de timp și stres în plus, aceștia pun la dispoziția clienților posibilitatea de a prelua mașina chiar din aeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca. Chiar și o persoană de o naționalitate diferită poate beneficia de serviciile oferite de aceștia, deoarece angajații vorbesc 4 limbi diferite printre care maghiara, engleza și germana.

Alegerea potrivită

În funcție de persoană și de nevoi, echipa RINO Rent a Car ajută clienții să facă alegerea potrivită pentru ei, la fel și opțiunile suplimentare de care pot dispune. Nu se percepe nicio taxă pentru preluarea mașinii din aeroport, dar nici din altă locație din oraș.

Necesitatea unei mașini s-a dovedit deseori în viață, în special la o urgență. Este o cale mai ușoară de deplasare spre diferite locuri și a devenit indispensabilă. La un drum lung este riscant pentru oricine să meargă cu o mașină nesigură din punct de vedere al dotărilor și stării tehnice. Pentru a fi evitate aceste situații se poate închiria o mașină care să fie utilizată în zilele de vizită în Cluj și în alte locuri unde clientul dorește să ajungă.

Variante de rent a car pentru toate bugetele

Indiferent de preferințe, există mașini la prețuri accesibile care pot fi închiriate pe o perioadă mai lungă, dar și din categoria lux pentru iubitorii de frumos, pentru un confort crescut. Indiferent de alegerea făcută, mașinile disponibile sunt verificate și curățate astfel încât clientul să fie mulțumit de orice marcă de mașină.

Cu doar câteva click-uri se poate rezerva mașina dorită. Pe site apar mărcile de mașini care pot fi închiriate și la fiecare apar detaliile, astfel încât fiecare client să aleagă mașina care se pliază cel mai bine pe dorințele și necesitățile lor. Lângă detalii apare și lista de prețuri pe zile, astfel încât la rezervare clientul să aibă toate detaliile. În funcție de câte zile este închiriată, cu cât sunt mai multe zile, prețul scade.

La orice oră din zi sau din noapte poate fi sunat un agent și pot fi rezervate masini de inchiriat Cluj-Napoca care să fie la locul potrivit în ziua potrivită, pentru ca orice doritor să poată beneficia de acest tip de transport. În funcție de sezon există și oferte promoționale care se pliază pe dorințele șoferilor la prețuri scăzute. Seriozitatea și promptitudinea îi caracterizează, serviciile și mașinile oferite sunt atent alese astfel încât șoferul să nu întâmpine probleme și să nu aibă dificultăți la condus. În plus, tot procesul de închiriere este unul mai facil ca oricând.

Mașina dorită poate fi pregătită, gata sa fie preluată direct din aeroport. Clienții nu sunt limitați de kilometraj, iar avantajele sunt mai multe de atât, implicit la capitolul condiții de închiriere.

Pentru rezervări sau informații suplimentare puteți accesa site-ul sau puteți trimite e-mail la adresa contact@rino-rent-a-car.ro.

Telefon:

+40 747 725 134

+40 744 673 954

 

 

 

 

 

 

Adauga un comentariu