Actualitate

Robert Cazanciuc: Aceasta este realitatea ascunsă a Guvernului Orban

Publicat: 04 iul. 2020
Robert Cazanciuc
Robert Cazanciuc

Robert Cazanciuc face noi dezvăluiri cu privire la liberali. Social-democratul susține că acea campanie PNL de învinuire a PSD pentru răspândirea noului coronavirus este o minciună.

”-Realitatea ascunsă- a guvernulul Orban

Campania liberalilor de învinuire a PSD pentru răspândirea COVID-19 este, pur si simplu, o minciună! Ludovic Orban a invocat recent, pe ton de teoria conspirației, „realitatea ascunsă” cu care PSD i-ar alimenta pe români să nu mai respecte nicio regulă.

Din nefericire pentru PNL, “realitatea ascunsă” este cu totul alta. Și nu mai este ascunsă, ci la vedere.

Toată lumea știe despre:

• Cheful din biroul premierului Orban cu whiskey, trabuc și fără măști,

• Petrecerea lui Rareș Bogdan unde a ticsit cu invitați un restaurant din Cluj, dincolo de orice norme de distanțare socială.

• Întrunirile liberale de sute de membri fără măști unde s-a discutat viitorul țării și al partidului.

• Achizițiile de milioane de euro fară licitație, într-o perioadă în care orice ban ar fi trebuit drămuit cu mare grijă.

Sunt fapte, nu vorbe! Cât timp această realitate a rămas ascunsă, PNL-ul a prosperat. Acum, ghinion!”, spune Cazanciuc.

Reacţia lui Marcel Ciolacu la declaraţia lui Ludovic Orban

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, reacţionează la gestul lui Orban de a instiga la nerespectarea deciziilor CCR. Ciolacu afirmă că Orban devine toxic pentru România şi pentru statul de drept.

„Orban devine toxic pentru România fiindcă începe să îndemne la anarhie. Domnule Iohannis, treziți-l și spuneți-i că țara nu e o crâșmă!

Șeful Guvernului devine principala amenințare la adresa stabilității statului în plină pandemie, după îndemnul aberant ca românii să nu respecte deciziile Curții Constituționale. Când era în opoziție, Orban lăuda Curtea la orice verdict împotriva Guvernului PSD. Acum, când CCR spune Executivului PNL că a fost incompetent, judecătorii sunt practic învinuiți pentru răspândirea COVID în România. De fapt, Orban poate fi acuzat că zădărnicește ordinea constituțională și statul de drept. Este un anti-model absolut și le-o arată românilor cu insistență. DETALII AICI

Comentarii
  • Nu se vede niciodata reactia lui Iohanis la asemenea derapaje.Iohanis fiind el insusi un om patat,merge inainte cu aceasta cloaca, cu care se aseamana.

Adauga un comentariu